Nie chcem, ale muszem. Żal biedaczków. Tyle by chcieli zrobić dla innych! A prawdziwa przyczyna jest taka, że dieta poselska jest znacznie wyższa, niż dieta radnego!
|
|
Nie głosować na tych karierowiczów.Szukają wszędzie ciepłej posady i aby nic nie robić.
A wogóle samorządowiec czy to hetman czy też ormowiec lub inny wóedz powinien na czas wyborów zrezygnować z dotychczasowej funkcji. Nie jest moralne być na stanowisku samorządowym (czy rządowym) i przez to na koszt podatników robić sobie kampanię. Na czyj koszt Kaczyński jeździ po kraju (dlaczego teraz a nie rok,dwa wcześniej).Dlaczego PiSdnięci szukają poparcia w kościołach?Za poparcie odwdzięczają się później klerowi nadając różne przywileje oraz przekazując majątyek narodowy w chciwe ręce kleru. Dlaczego Tusk na czas kampanii nie weźmie sobie urlopu tylko w godzinach służbowych robi sobie kampnię?Kto opłaca ten tuskobus który jeździ po Polsce i zakłóca spokój na drogach?Co Tusko robił dotychczas przez całą swoją kadencję?Po kraju nie jeździł,w godzinach pracy pogrywał sobie w piłkę,w piątkowe popołudnia wsiadał sobie do samolotu rządowego i leciał sobie do Gdańska na wypoczynek.Wracał w poniedziałkowe popołudnnie. Tusk obiecał chemiczną kastrację pedofilów.SZybko wycofał się z pomysłu gdy okazało się że znaczna większość pedpofilów nosi sutanny.I jak tu być przeciwko klerowi i przeciwko kościołowi Co zrobiła lewica?Obiecywali rozdział kościoła od państwa,wyprowadzenie religii ze szkół,zabrać ulgi i przywileje dla kleru...A tymczasem lewica w kościele siada w pierwszych rzędach i jako pierwsi w kolejności moszą baldachim Olać tych wszystkich kandydatów |
|
–A teraz lublinianie mogą zyskać energicznego posła – reklamuje się Sylwester Tułajew, radny miejski PiS z Lublina.Chyba raczej "energicznego hamulcowego". Niech idzie. Przynajmniej nie będzie blokował wszystkiego w Lublinie. |
|
Niektórzy sami pochwały pod swoim adresem czynią.Żal mi ludzi ,którzy chcą tak na świeczniku być a ich sztaby roznoszą tony papieru w postaci ulotek,plakatów,które zalegają parapety klatek schodowych,okolice osiedlowych śmietników a przeciętny obywatel nawet nie przeczyta tego.
|
|
Mogę udostępnić swoją kolekcję "ulotek i gazetek" wyborczych z ostatnich 16 lat...Jak myślicie czy cokolwiek zmieniło się w ich treści.....?!!!
|
|
Nie głosować na 'spryciarzy'. Rok temu obiecywali jak to pięknie zajmą się regionem, powiatem, miastem czy gminą. Niech siedzą tu gdzie ich wybrano! Mam pytanie: czy w innej pracy, jak się człowiekowi "znudzi" może powiedzieć szefowi: Mam cię gdzieś, łapię nową posadę. To my, wyborcy, zatrudniliśmy samorządowców na całą kadencję!!! Traktują nas jak stado zapominalskich idiotów!
|
|
Żałośni karierowicze,żałosna gawiedź wyborcza!Ale nadejdzie wkrótce "CZAS PATRIOTÓW"....!GDY GAWIEDŹ CAŁKOWICIE STRACI NADZIEJĘ!!!
|
|
Pogońmy chociaż obecnych na listach IPN!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|