Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Radni PiS z Lublina odpowiedzą za nadużycia wyborcze? Jest śledztwo

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 23 października 2018 r. o 13:26 Powrót do artykułu
Nikt nie popełnił przestepstwa to g..no burza dla lemingów. Kazdy moze dostać porotkół z prac komisji. Nawet z pieczątką. Poszło w świat, że ktoś z PIS zrobił coś nie tak ... i gra melodnia. Polecam film "Służby specjalne" . Byłem nie raz w komisji i wiem jak to działa.
Odpowiedz
Nie bardzo rozumiem na czym ma polegać to przestępstwo. I co z tego że mieli te protokoły?skąd je mieli?
Odpowiedz
Teraz społeczeństwo Lublina będze czekało na wynik tej sprawy ! Czy Radni poniosą ustawowe konsekwencje karne, czy wojewoda Czarnek wyda polecenie "załatwienia sprawy" bo to koledzy z tej samej partii i krzywda stać im się nie może. Poczekamy, zobaczymy.
Odpowiedz
do grom - ogromne dzięki za rozpropagowywanie wiedzy o tych kanaliach ... róbmy swoje, jak mawiał mistrz Wojciech :)
Odpowiedz
Po prostu jeden z was. Takie było hasło wyborcze radnego (szczęśliwie już byłego) D. Jeziora. I trzeba chłopu oddać szacunek, bo prawdę powiedział - jest taki jak jego wyborcy.
Odpowiedz
Kolejny epizod "dobrej" zmiany :)
Odpowiedz
Nikt nie popełnił przestepstwa to g..no burza dla lemingów. Kazdy moze dostać porotkół z prac komisji. Nawet z pieczątką. Poszło w świat, że ktoś z PIS zrobił coś nie tak ... i gra melodnia. Polecam film "Służby specjalne" . Byłem nie raz w komisji i wiem jak to działa.
 Chyba ci gorzej. Wytyczne dla komisji wyraźnie precyzują gdzie są przekazywane protokoły z pieczęcią i podpisami członków, więc przestań zmyślać i wprowadzać ludzi w błąd. I chyba tylko w swoich fantazjach byłeś w komisji.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...