Nikt nie popełnił przestepstwa to g..no burza dla lemingów. Kazdy moze dostać porotkół z prac komisji. Nawet z pieczątką. Poszło w świat, że ktoś z PIS zrobił coś nie tak ... i gra melodnia. Polecam film "Służby specjalne" . Byłem nie raz w komisji i wiem jak to działa.
|
|
Nie bardzo rozumiem na czym ma polegać to przestępstwo. I co z tego że mieli te protokoły?skąd je mieli?
|
|
Teraz społeczeństwo Lublina będze czekało na wynik tej sprawy ! Czy Radni poniosą ustawowe konsekwencje karne, czy wojewoda Czarnek wyda polecenie "załatwienia sprawy" bo to koledzy z tej samej partii i krzywda stać im się nie może.
Poczekamy, zobaczymy.
|
|
do grom - ogromne dzięki za rozpropagowywanie wiedzy o tych kanaliach ... róbmy swoje, jak mawiał mistrz Wojciech :)
|
|
Po prostu jeden z was. Takie było hasło wyborcze radnego (szczęśliwie już byłego) D. Jeziora. I trzeba chłopu oddać szacunek, bo prawdę powiedział - jest taki jak jego wyborcy.
|
|
Kolejny epizod "dobrej" zmiany :)
|
|
Nikt nie popełnił przestepstwa to g..no burza dla lemingów. Kazdy moze dostać porotkół z prac komisji. Nawet z pieczątką. Poszło w świat, że ktoś z PIS zrobił coś nie tak ... i gra melodnia. Polecam film "Służby specjalne" . Byłem nie raz w komisji i wiem jak to działa.Chyba ci gorzej. Wytyczne dla komisji wyraźnie precyzują gdzie są przekazywane protokoły z pieczęcią i podpisami członków, więc przestań zmyślać i wprowadzać ludzi w błąd. I chyba tylko w swoich fantazjach byłeś w komisji. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|