Nie brać takiego na listę. PiS powinien odciąć się od takiego senatora.
|
|
Niewiarygodny sk****l! Może bydlęcymi wagonami nasze dzieci do Reichu na roboty wywiezie?
|
|
"Wypowiedzi udzielanej telefonicznie nie autoryzowałem" - profesor przez telefon też powinien mówić z sensem. Bardzo dobrze, że P. Morawiecki pogonił go z rządu. Mam nadzieję, że na listach do parlamentu też go nie będzie.
|
|
Każdy Polak powinien się od niego odciąć!
|
|
a ja go cenię za to, że przyznał się do winy - szkoda, że inni przedstawiciele "dobrej zmiany" nie są w stanie zdobyć się na taki gest, pomimo o wiele większych grzechów na sumieniu.
|
|
Nie brać takiego na listę. PiS powinien odciąć się od takiego senatora.Raczej Polacy powinni odciąć się do PiSu, za takie wypowiedzi i za taką reformę ! |
|
Ukradł batonika złapali go za rękę przeprosił ale nadal twierdzi że to nie jego ręką.
|
|
Dlaczego mnie to nie dziwi????? Gratuluję jego wyborcom!!!! Pogonić takich z naszego życia!
|
|
Ja osobiście ni widzę nic nagannego w jego wypowiedzi . Młodzież teraz jest bardzo mobilna i zna języki. jesteśmy w zjednoczonej Europie więc czemu odmawiać młodzieży prawa do kształcenia się w innych krajach. Z pewnością byłaby to atrakcyjna propozycja dla wielu z nich...
|
|
O! A to przecież "obrońca górek" w kampanii wyborczej! Gratulacje!
|
|
Powiem tak - znałem Pana Andrzeja jako mąż pacjentki i nigdy nie odniosłem wrażenia żeby to co mówił było ukierunkowane na wyrządzenie szkody więc śmię twierdzić że jak system edukacji jest niewydolny tak jak służba zdrowia to pozostają dwa wyjścia - albo szukać edukacji prywatnie albo wyjechać z kraju i kształcić się za granicą i o tyle chodziło
|
|
Stasiek dobra rada. On żyje winnym świecie. Jemu się wydaje, że społeczeństwo jest już tak bogate dzięki 500+, że może dzieci kształcić za granicą. No i chyba zapomniał, że student jest już osobą pełnoletnią odpowiadającą w pełni za swoje czyny, natomiast absolwent podstawówki czy gimnazjum jest niepełnoletni. Pan senator, być może z powodu zaawansowanego wieku, ma problem z logicznym myśleniem. Może czas na zasłużoną emeryturę?
|
|
... była reforma zapowiedziana już w kampanii wyborczej, a naród to poparł. Do kogo więc pretensje? Do polityków, którzy mają za zadanie opowiadać dyrdymały, czy do głupiego elektoratu nie słuchającego słów ekspertów już wcześniej przestrzegającego przed chaosem i niewydolnością systemu? Moi synowie natychmiast po ukończeniu specjalizacji w 4 PSK wyjechali i prawdopodobnie nigdy już nie wrócą, co nie znaczy, że wraz z małżonką nie martwimy się o stan ojczyzny ...
|
|
Żeby tak jeszcze wiecznie bezrobotny tytan intelektu z Lublina coś publicznie chlapnął...
|
|
Selekcjonerom "Zjednoczonej Prawicy" gratuluję "doskonałego" doboru kadr - to widać, słychać, i czuć. Wojciech Górski.
|
|
Komunikat PiS. Pan Minister został zle zrozumiany. Jutro będą takie przekazy dnia.
|
|
Wiecznie bezrobotny Tytan intelektu nadal robi za ministranta tj. tylko odtwarza. Za perfekcyjne odtwarzanie został sekretarzem stanu. Oby nie skończył jak słynny Misiewicz. Biedny pomocnik aptekarza musiał zaliczyć wczasy odchudzająco-przeczyszczające, pomimo wstawiennictwa ojca dyrektora.
|
|
w przypadku skandalicznego zachowania Magdaleny Gawin sekretarza stanu w Ministerstwie Kultury i Dziedzictwa Narodowego która chachrała sie i klaskała gdy ambasador wrogiego państwa Izraela obrazała Naród Polski juz nie było. typowa pisowska hipokryzja
|
|
Sam się stary pryku wynoś za granicę, a nie dzieci nam wyganiasz!
|
|
A co na to TBV?
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|