Fakt - problemy podobne. W stolicy będzie to zbyt wolne czyszczenie kamienic (forsal.pl/nieruchomosci/aktualnosci/artykuly/1481778,spiewak-w-warszawie-jest-jeszcze-ok-8-tys-roszczen-to-miliardy-zlotych-ktore-lobby-reprywatyzacyjne-chce-zarobic-wywiad.html), a w Kozim Grodzie zbyt wolne przekształcanie terenów zieleni, sportu i rekreacji w tereny pod zmasowaną zabudowę deweloperską. Prężna branża nieruchomości bardzo liczy na tego kandydata.
|
|
Prezydent pełni funkcję reprezentacyjną więc te wszystkie brednie można wyrzucić do kosza.
|
|
Znowu mister Rafał nawija. Showman. Obiecanki.
|
|
Frekwencja nie dopisała. Na zdjeciach poza posłami PO zabrakło przypadkowych osób.
Z drugiej strony spokojniej jak u PADa. Tam podobno biust obnażają kobietom.. Oba przypadki siebie warte
|
|
założyć rączki i psioczyć na rząd albo spie.... na L4
|
|
Polska Wschodnia odpowiedziała za "Ch... z tą Polską Wschodnią". Nikt nie uwierzy Trzaskowskiemu. Najpierw musi zacząć chcieć mówić prawdę i dotrzymywać danego słowa. Ja już oddałem głos na prezydenta, który jako jedyny dotrzymał w większości spraw danego słowa i nie zrujnował budźetu tj. prorokowali POpaprańcy.
|
|
Polska Wschodnia odpowiedziała za "Ch... z tą Polską Wschodnią". Nikt nie uwierzy Trzaskowskiemu. Najpierw musi zacząć chcieć mówić prawdę i dotrzymywać danego słowa. Ja już oddałem głos na prezydenta, który jako jedyny dotrzymał w większości spraw danego słowa i nie zrujnował budźetu tj. prorokowali POpaprańcy.Owszem ja też głosowałem na Żuka, ale to jednak nie te wybory... |
|
To pochwal się co zrealizował Żuk? Bo ostatnio trochę mnie wytelepało po głównych arteriach miasta. A znalezienie miejsķiego zadaszonego parkingu... Lublinianie znają coś takiego jak miejski bezpłatny parking? No i jakie to fabryki powstały w tych latach? Fabryki, a nie montażownie. Chwal się chłopie, bo pewnie masz czym. Tak samo jak Warszawiacy osiągnięciami Trzaskowskiego. A mogli wybrać rozwój, a nie stagnację i brak odważnych inwestycji. Samymi galeriami te molochy nie zatrzymają ludzi od migracji. Niestety.
|
|
Taaak. W Wawie gówna jak płynęły do Wisły tak dalej płyną
|
|
Kolenda-Z wywaliła posła Żalka ze studia tefauenu, ale z Rafauem na wielu fotkach.... P0lityczna chemia to chyba jest?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|