I znowu panowie z PO robią śmietnik
|
|
Nie cierpię insektów i innych pasożytów, a tu Lublin obsiadły Muchy, Żuki, Komary i inne tałatajstwo.
|
|
ktoś powinien zrobić porządek z tymi śmieciarzami. moim zdaniem dużo wypadków powoduje właśnie całe to barachło porozwieszane na latarniach te wszystkie "lepsze muchy", "marki gąsiory" i inne "kulki", człowiek dostaje oczopląsu, nie widzi znaków drogowych czy np. osób wbiegających na ulicę czy rowerzystów.
jest to straszna hipokryzja, tusek zapowiadał, że ograniczą billboardy i wszelką promocję, bo można te zmarnowane pieniądze wykorzystać lepiej. i co? kolejna bajka. wszędzie straszą tępe gęby z plakatów i to w przeważającej większości ludzi z po. podziękujmy im w wyborach za śmietnik na ulicach, w państwie i życiu codziennym.
|
|
A na miasteczku na trawniku zaparkowała sobie laweta Konrelia Kwapisz. Normalny człowiek dostałby mandat za parkowanie na zieleni. Ciekawe czy usuną lawetę z tego miejsca.
Byłem ostatnio w Warszawie i moze podswiadomie nie zwracam uwagi juz na plakaty wyborcze ale wydaje mi sie ze tamto miasto nie jest tak zasmiecone jak lublin. U nas plakat jest na kazdej latarni, slupie itp.
|
|
no, bo tak jest w rzeczywistości, ogólnopolskie dzienniki zwracały uwagę właśnie na Lublin jako najbardziej zaśmiecone miasto. pewnie wynika to z tego, że na lubelszczyźnie jest niskie poparcie dla po i te tępaki myślą, że zaśmiecenie miasta gębami much i gąsiorów przysporzy im wyborców. ja w wyborach glosuję na jakąś partię od czapy, typu partia internetowa, chcę wpuścić świeżej krwi na wiejską, mam nadzieję, że zrobi tak dużo młodych osób, a głosy pozostałych ludzi rozłożą się mniej więcej po równo jeśli chodzi o po i pis, postkomuniści z sld i chłopy z psl będą miały po parę procent, a partie takie jak pjn, palikoty i korwiny odejdą w niepamięć. |
|
co z tego, że naliczają kary, jak później i tak ich nie będą egzekwować... przecież lepiej umorzyć i nikomu się nie narażać...
|
|
Pierwszy wyjazd spod politechniki licząc od strony paco, samochodów jadących od strony miasta nie widać dzięki kolejnemu plakatowi.
|
|
9 PAŹDZIERNIKA WRZUĆ PLATFORMĘ DO ŚMIETNIKA!!!!
|
|
Żuk będąc prezydentem powinien swoje sympatie politycvzne głęboko schować.
A tak wcześniej obiecywał wszystko, odżegnując się nie tylko od polityki ale i wsześniejszych współpracowników/ fe, paskudnie/.
Wykonywał dyrektywy partyjne i głupio odcinał się od tego co sam zrobił z prezydentem Wasilewskim a zrobiono wiele. Teraz tylko kontynuuje rozpoczęte projekty.
A wstrzymać się od politykierstwa na czas kampanii powinien.
|
|
Mimo że o kulach to chyba się przejdę po tym mieście i sam pościągam im te plakaty ze skrzyżowań, może się im odechce tego wieszania, politykom od siedmiu boleści.
|
|
Winę za ten stan ponoszą władze miasta, które pozwalają na takie "zdobienie" ulic. Straż miejska jako insttucja podległa ratuszowi oczywiście żadnych interwencji nie podejmuje. |
|
A przecież można również prowadzić kampanię w internecie, tak jak np. p. Rzetelski i na dodatek zabawnie jest.
http://www.youtube.com/watch?v=1LHDL2hR5Ao&feature=player_embedded
|
|
"...Kary finansowe mają być ściągane od komitetów po zakończeniu kampanii..."
A dlaczego dopiero po zakończeniu kampanii?
Przecież tym sposobem źle umieszczonych plakatów do wyborów będzie jeszcze przybywać, tych starych też nikt nie ruszy, a chodzi chyba o to (a przynajmniej powinno), żeby te śmiecie szybko zniknęły.
Ale może w Lublinie się nie da...?
|
|
Dziękuję za zamieszczenie tego artykułu.
Pozdrawiam
|
|
Te reklamy jako zagrażające bezpieczeństwu ruchu powinny być natychmiast usuwane, oczywiście na koszt komitetu wyborczego.
|
|
A wiecie co mi przyszło na myśl patrząc na te słupy z kandydatami?
"Wielka kupa gów.a a na wierzchu siedzi mucha"
|
|
IDŹ DO WYBORÓW,LUB ZOSTAŃ.....PATRIOTĄ!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|