Ależ trudna decyzja - mieć pączka czy zjeść pączka... Coś trzeba robić na emeryturze. Ja ponawiam pytanie, bo nadal nie dostałem odpowiedzi - czy Pan Riad odprowadza podatek od wykonywanych porad lekarskich? Bardzo mnie to ciekawi. Oczywiście bardzo dobry lekarz, ale czy inny obywatel niż reszta?
|
|
wstyd!
|
|
Nie można "dywagować na temat". Dywagowanie to jest odbieganie od tematu, mówienie oboczne.
|
|
Szkoda Haidara. Platforma to taki PiS , wersja lajt....
|
|
Wyliczył, że tu pewniejsze koryto.
|
|
Wybitny społecznik...hahaha...Czy p.Haidar wyjaśnił już swój udział w aferze hadlem bronią i w aferze paliwowej? Działo się to za czasów SLD. ktorego to był i jest członkiem. A że teraz z listy Ko...oj,tam
|
|
Sam nie wie czego chce. Sejmik Sejm ?
|
|
Cieszy nas wyrok w części uniewinniającej, tj. dotyczącej rzekomego podsłuchiwania E. Haidara. Jednocześnie nie zgadzamy się z Sądem w zakresie uznania winy za "zmuszanie do określonego zachowania", polegającego na nakłanianiu wszelkimi sposobami do podjęcia terapii odwykowej oraz poinformowania o tym fakcie rodziców E. Haidara - powiedziała w rozmowie z serwisem Doda.
Jako niezrozumiałe traktujemy fakt, iż Sąd karze za fakt, iż jako najbliższa walczyłam o zdrowie i bezpieczeństwo najbliższej wówczas osoby, tym bardziej, że czyniłam to metodami powszechnie stosowanymi w takich przypadkach. Należy wręcz zapytać: czy osoba walcząca o uzależnionego partnera sama nie jest ofiarą takiego stanu, oraz czy można racjonalnie postępując karać za taką walkę o osobę najbliższą? To są dramaty, które zrozumie tylko kobieta, która to przeżyła. Na szczęście zaczęłam już nowe życie w szczęśliwym małżeństwie, a tamtą traumę chce zapomnieć jak najszybciej.
|
|
o co chodzi z tą aferą paliwową i handlem bronią?
|
|
Ezelde straciło dobrego zawodnika. Jeżeli KO postawi na stałe na ludzi znanych i zasłużonych dla lokalnej społeczności tak jak Pan Haidar i da im "biorące" miejsca na swoich listach a nie tylko partyjniakom to widzę światełko w tunelu dla tej formacji.
|
|
Z taką 1. PO to PiS ma druzgocące zwycięstwo zapewnione.
|
|
Z taką 1. PO to PiS ma druzgocące zwycięstwo zapewnione.No dokładnie! Co tam wieloletni ordynator jednego z najlepszych oddziałów dla noworodków w Polsce przy Sylwku Tupolewie znanym bezrobotnym ministrancie czy spadochroniarzu Sasinie, który woli Warszawy nie startować bo gdy kwitła afera reprywatyzacyjna to był burmistrzem w śródmieściu Wa-Wy oraz wojewodą mazowieckim. |
|
Mam nadzieje ze Haidar wygra i rozjedzie spadochroniarza z Pisu Sasina! Sasin ma tylko jedna rzecz wspólna z Lubelszczyzna, ze jego szwagierka pracuje jako dyrektor u wojewody!
|
|
Może w końcu opublikujecie raporty z zakupów sprzętów dla Szpitala w Białej, tak, aby była jasność względem wszystkiego.
|
|
Szczury pierwsze uciekają z tonącego okrętu. Dobrze było, ale się skończyło. Typowe dla lewackiej hołoty.
|
|
lokay brukselski donald PZPRowców do Brukseli wysłał, to i tutaj tez ich P0wstawia
|
|
Haidar formalnie reprezentując w Sejmiku SLD - karnie popierał zamykanie oddziałów szpitalnych i likwidację poradni przez ówczesną koalicję PO-PSL, to co z niego miałaby być za lewica?
Od zawsze był w nim jakiś impuls posłuszeństwa wobec większych i silniejszych, może wynikający z mniejszościowego statusu i związanego z nim pragnienia dopasowania, ukrycia w tłumie? Z takim nastawieniem pan doktor rzeczywiście lepiej będzie chyba pasować do nijakiego i pozbawionego właściwości grona kandydatów Koalicji Obywatelskiej...
|
|
Z dr Haydarem walczylismy z komuna w Libii gdzie bylo trudno o pieczywo,make,mieso czy papirosy.Handel zlotem byl prywatna incjatywa i sklepiki byly pelne zoltego zlomu.Doktorowi pomoglem w trudnych czasach a,ze ozenil sie w Bialej a studi9a medyczne ukonczyl na A.M.w Lublinie uwazalem go za lubelaka skad i ja pochodze.Obydwoje cieszyli sie bardzo dobra opinja a w Bialej nie idzie im gorzej gdzie Riad oprocz leczenia dzieci znalazl czas na polityke.Widze,ze w polityce jest trudniej jak w medycynie a o tym przekonal sie na wlasnej skorze.Zycze doktorowi zeby zostal poslem i nie bedzie plul na kraj zony ktory jest i jego krajem.Mr.doktor Bollanda no miszkleys.
|
|
No to że zrezygnował z członkostwa w SLD to jedna decyzja.Czekam na następną .rezygnację z stanowisk uzyskanych jako członek / ?/SLD.
|
|
PO to moja partia.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|