Myślę,że przyszedł czas aby prof Bender zaczął odpoczywać,bo efekty jego pracy przestają być satysfakcjonujące wyborców.
|
|
Najwyższy czas pożegnać tego nawiedzonego nie w tą strone i mu podobnych
|
|
----PANIE BENDER ----PANA START TO ROZPACZ DLA PRZECIETNYCH LUDZI PIS.-----NAPRAWDE NA PANA NIE DAJE SIE ZAGLOSOWAC.------TYLE LAT PAN DZIALA I NIC PAN DLA WOJEWODZTWA I LUDZI NIE ZROBIL.-----JEST JUZ PAN ZA STARY----PIS NIECH SIE OPAMIETA I WYSTAWI KOGOS INNEGO ZAMIAST TEGO DZIADKA BENDERA----
|
|
Ten facio ma jeszcze KUPE do zrobienia
|
|
WYSTAWIAJĄC TAKIEGO KANDYDATA PIS SAM DAJE SOBIE WIZYTÓWKĘ. TEN PAN PROFESOR ZDRADZAŁ PIS NIEJEDNOKROTNIE, A TE BARANY I TAK GO WYSTAWIAJĄ PYTANIE JEST ZA ILE?
|
|
Panie Bender prosze isc na zasluzona emeryture czas pomyslec o sobie i rodzinie. Pozdrawiam!
|
|
Lekarze na to pozwolą ? Może rzeczywiście należałoby poddać kandydatów badaniom psychiatrycznym. Przecież tu chodzi o dobro Polski.
|
|
ks.ADAM - który ze startujących do Sejmu czy Senatu RP nie robi tego DLA DOBRA POLSKI. Potem się okazuje,że oni są w Sejmie i Senacie dla SWOJEGO DOBRA I SWOICH KOLESI. |
|
PiS to ma kandydatów. Mądrych,światłych,inteligentnych,światowej sławy profesorów, słynących z wygłaszanych bredni na temat obozów koncentracyjnych na terenie Polski, które były jedynie obozami pracy, mających nauczyć zydów, cyganów i innych uczciwej i cięzkiej pracy.
|
|
Dlaczego ktoś narzuca wyborcom kandydata,którego nie chcą w danym okręgu.Jestem zwolennikiem PiS ale Bender nie jest moim kandydatem nawet do senatu(który z resztą nie jest w ogóle potrzebny),czy nie ma młodszych,którzy powinni aktywnie wchodzić do dużej polityki?
Bender do senatu to niestety samobój PiS,szkoda!
|
|
A co Wy się tak martwicie o PiS zwolennicy SLD i PO? Mogę się dzisiaj załozyć , że senator Bender zostanie ponownie wybrany.
|
|
Koleś ma przynajmniej nazwisko z potencjałem Niczym bohater Futuramy
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|