Obaj są " dobrzy".
|
|
Ale jak było embargo na Polską żywność rolniczą to jabłka jechały przez Serbie albo Chorwacje do Rosji tylko że w pudełkach nie Polskich rolnikow najważniejsze żeby ta żywość była zdrowa
|
|
Trafił swój na swojego. ps. pan Bury nie zmienił znów ostatnią partii ?
|
|
Jak to szło? "Kapitał nie ma narodowości"?
|
|
Tak mi przyszło do głowy : co łączy Burego , Stuhra, Kraśkę poza umoralnianiem wszystkich?
|
|
Tak mi przyszło do głowy : co łączy Burego , Stuhra, Kraśkę poza umoralnianiem wszystkich?W odróżnieniu od Ciebie są osobami publicznymi i znanymi co coś osiągnęły w życiu... |
|
Ja im tych osiągnieć nie zazdroszczę, wszyscy łgarze dodatkowo pierwszy hipokryta ,drugi pijak,a trzeci złodziej.
|
|
Jak szarak się burzy, że ceny rosną to słyszy "wina Rosji", jak pan senator zarabia na handlu z tą złą Rosją to szarak słyszy: "kapitał nie ma narodowości". Ot i wszystko.
|
|
spoko, na wyborach pogonimy tych złodziei i tych co ich popierają, nas jest teraz wiecej niż wczesniej
|
|
Poseł Gramatyka z tej samej partii co senator Bury, prawnik z wykształcenia, dostał odprawę w wysokości 600 tysięcy złotych za przepracowane sześćdziesiąt kilka dni. I twierdzi nieboraczek, że to wszystko stało się bez jego wiedzy:)
|
|
Bury; ty się słyszysz?? Kilka palet rosyjskich ogórków?? I ty masz czelność kłamać-żadnych zasad moralnych; wstyd!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|