Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Obaj są " dobrzy".
Odpowiedz
Ale jak było embargo na Polską żywność rolniczą to jabłka jechały przez Serbie albo Chorwacje do Rosji tylko że w pudełkach nie Polskich rolnikow najważniejsze żeby ta żywość była zdrowa
Odpowiedz
Trafił swój na swojego. ps. pan Bury nie zmienił znów ostatnią partii ?
Odpowiedz
Jak to szło? "Kapitał nie ma narodowości"?
Odpowiedz
Tak mi przyszło do głowy : co łączy Burego , Stuhra, Kraśkę poza umoralnianiem wszystkich?
Odpowiedz
Tak mi przyszło do głowy : co łączy Burego , Stuhra, Kraśkę poza umoralnianiem wszystkich?
 W odróżnieniu od Ciebie są osobami publicznymi i znanymi co coś osiągnęły w życiu...
Odpowiedz
Ja im tych osiągnieć nie zazdroszczę, wszyscy łgarze dodatkowo pierwszy  hipokryta ,drugi pijak,a trzeci złodziej.
Odpowiedz
Jak szarak się burzy, że ceny rosną to słyszy "wina Rosji", jak pan senator zarabia na handlu z tą złą Rosją to szarak słyszy: "kapitał nie ma narodowości". Ot i wszystko.
Odpowiedz
spoko, na wyborach pogonimy tych złodziei i tych co ich popierają, nas jest teraz wiecej niż wczesniej
Odpowiedz
Poseł Gramatyka z tej samej partii co senator Bury, prawnik z wykształcenia, dostał odprawę w wysokości 600 tysięcy złotych za przepracowane sześćdziesiąt kilka dni. I twierdzi nieboraczek, że to wszystko stało się bez jego wiedzy:)
Odpowiedz
Bury; ty się słyszysz?? Kilka palet rosyjskich ogórków?? I ty masz czelność kłamać-żadnych zasad moralnych; wstyd!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...