Wiadomo, Duda zawsze może coś z kontenera PCK w prezencie przynieść.
|
|
Żadnego
|
|
Kidawa Błońska przyszła by na obiad z bojówkami KOD-u.
|
|
ZSLowiec KASZANIAK baty dostaje ? Znowu łomot jak Jarubas 1,6% ?!
|
|
Wyobrażam sobie innych kandydatów na arenie miedzy na rodowej i tego nie widze.
P. Kidawa dazy do tego by dopchac sie do koryta za wszekka cene. Niemcy by sie ucieszyli. Bedziemy mieli Gb francje niemcy czy swecje. Przykre ale jak nie teraz to za nastepne wybory bo tak zdecyduja "mlodzi toleracyjni polacy bojący sie hejtu" pojedz jeden z drugimi do francji niemiec czy pieknego londynu.
Reszta program ma taki " Duda zly prezydent i ja bede lepszy"
Dajta mi sie nachapac.
|
|
Parówa gdzie ?
|
|
Jak na razie to na darmowy obiad zaprosili Lubelacy pato-deweloperkę, wybierając na dewelo-klauna na prezydenta.
|
|
Oprócz baby i pedzia zaprosił bym każdego
|
|
No i się zaczyna. Na miejscu Dziennika, wyłączył bym możliwość komentowania. Obrażanie, przeklinanie, bezpodstawne posądzanie,ot Polska debata publiczna.
|
|
W skali 1-10 Duda dla mnie ma 6, ale Kidawa ma 2 , reszta sie nie liczy, wiec to jest kwestia wyboru gorszego zła.
|
|
dla "duqy i mał(pi)żonki" bym specjalnie ugotowała grzybową z takich ładnych czerwonych ..
|
|
Na kogo glosowac by bylo dobrze?
Tylko szczerze
|
|
Jak na razie to na darmowy obiad zaprosili Lubelacy pato-deweloperkę, wybierając na dewelo-klauna na prezydenta.Troll idiota wytrzeźwiał |
|
jak myślałem, że kopacz to ... ale ona jest jeszcze bardziej ...
|
|
Ja bym zaprosił panią Kidawe Błońsko. To bardzo mądra kobieta jest, i zna się na wszystkim. POrozmawiałbym z nią o sztuce, filozofii, o przekopie Mierzeji, o budowie mostów, o tym co powie na spotkaniu z Putinem i Trumpem.
|
|
Ach jak mi się marzy ciepłe kakao z Robertem. Tylko Ja, Mój partner i Robercik. Aż mam ciary....
|
|
a może tak zupa z raka dla pary prezynadętej ?
|
|
W PL mieliśmy "profesora" bez matury, a teraz Świat nas przebił i wylansował ....psychicznie wątpliwego "naukowca" roku po podstawówce...
|
|
I tak najlepszy jest HETMAN - bierze cieplutki MILION rocznie za.... no właśnie za co bierze ten milion rocznie?
|
|
Na studniówkach duża piją ciekawe jak na obiadach?:)
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|