Co za niedojdy tworzą te wypociny dla DW ? Czy w tej gazecinie nie ma ani jednego "redaktorka", który zwróciłby uwagę na te żenujące błędny ORTOGRAFICZNE na poziomie klasy II szkoły podstawowej ? Żałośni jesteście.
|
|
I tak najlepszy jest HETMAN - bierze cieplutki MILION rocznie za.... no właśnie za co bierze ten milion rocznie?Jarubas - 1,6 % :) |
|
Pan DUDA - propolski, Kidawa - proniemiecka, Kasiniak - prorosyjski (jak cały ZSL), BIedroń - lewacko-unijny, HOłownia, podobnie jak Bosak- zabierają głosy Dudzie- wniosek ? TYLKO ANDRZEJ DUDA.
|
|
POLACY !!! Tęsknicie za Tuskiem? ! Za 12% bezrobociem? Za stawką 5 zł/h na śmieciowej umowie? Za brakiem stawki minimalnej? Za AmberGoldami? Za pracą do 67 roku życia przy szybującym bezrobociu? Za emigracją jako szansą? Wszystkich was Małgorzata Kidawa-Błońska zaprasza do urn 10 maja!
|
|
Obiektywnie - Andrzej Duda jest najlepszym kandydatek - i to była najlepiej prowadzona prezydentura ostatnich 30 lat, niestety Kidawa to mierny intelektualnie, politycznie kandydat
|
|
Duda jest pro polski i myśli w interesie Polski a Kidawa pro niemiecka i myśli w interesie Niemiec i EU. Ja jestem Polakiem i głosuję na Polaków nawet jeśli nie są doskonali. Zapytaj Niemca czy zagłosował by na Polaka.
|
|
TuSSk już poparł, jeszcze Kwqaśniewski, i Bolesław
|
|
ZADNEGO Z TYCH NIBY POLITYKOW NIE CHCE U SIEBIE To banda cwaniakow klocacych sie publicznie a razem kreca lody ZOBACZCIE JAK GLOSOWALI ZA PODNIESIENIEM NJMNIEJSZEJ EMERYTURY DO 1600 ZL
|
|
PIS przeznaczył dwa miliardy na propagandę iż to on wygrywa wybory. Wyborco młody pokażmy mu trzeci palec jak Lichocka pokazała dla umierających na raka
|
|
Bał bym się Biedronia ...
|
|
Daj Boże, żeby ten obiad z dupą był ich ostatnim.
|
|
dla "duqy i mał(pi)żonki" bym specjalnie ugotowała grzybową z takich ładnych czerwonych ..Używanie czyichś nazwisk jest karalne. Jesteś niedojrzała emocjonalnie. Powiedziałem to bardzo delikatnie. |
|
ciul ciula nigdy nie wyciula
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|