Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Sondaż: Kto wygra wybory parlamentarne 2019 w woj. lubelskim?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 września 2019 r. o 22:10 Powrót do artykułu
Zaklinanie rzeczywistości przez aktualny układ polityczny trwa nadal. Nowa matematyka:1 2 3 5. Klasyczna matematyka: 1 2 3 KONFEDERACJA 5. Zamilczanie istnienia Konfederacji w głównych mediach mówi jednoznacznie o intencjach aktualnych "elit" politycznych. Konwencja programowa KONFEDERACJI - pod adresem ***s://youtu.be/iNiGAs1CoOc
Odpowiedz
W POLSCE JAK W ROSJI PO 1990 R. NASTĄPIŁO POTĘŻNE ROZWARSTWIENIE SPOŁECZNE BIEDA. OGROMNA RÓŻNICA POZIOMU ŻYCIA W POLSCE ZACHODNIEJ A ŚCIANA WSCHODNIA I WYBRZEŻEM. TO JEST PRZYCZYNĄ ZE TAKIE PARTIE JAK PIS WYGRYWAJĄ WYBORY. DOSKONALE ROZPOZNANIE TERENU WSPÓŁPRACA Z DOBRYMI OŚRODKAMI SOCJOLOGICZNYMI ODPOWIEDNI SZTAB DO PRZYGOTOWANIA PROGRAMU I WYBORY WYGRANE.
Odpowiedz
Trolki PO-KO ,LGBT i spółki !!!! nic wam nie da propaganda Tuska,Goebbelsa i Stalina !!! Polska idzie w bardzo dobrym kierunku ,lecz jak historia długa zawsze byli oponenci przekupni,zazdrośni i żli przez co Polska zawsze traciła na suwerenności ,wielkości i potędze !!! na szczęście dzisiaj jest coraz więcej myślących ludzi potrafiących odróżnić dobro od zła oraz rozum od wtórnego debilizmu ,który opanował mózgi opozycji.
Odpowiedz
Głosuje na PIS, nigdy na PO ,, jak PO rządziło ja musiałam emigrować za chlebem, wszystko było likwidowane ,pociągi ,autobusy ,szpitale były zamykane tragedia ,płaca rosła jak kot napłakał prawie jak nic po 20 ,50 ,70 zlotych rocznie.... co to jest ? Okradli Polskę jak mogli i pokazywali, nigdy więcej PO u władzy nigdy
Odpowiedz
Ja też głosuję na PiS bo za PO zbierałem opłaty na targu a teraz jestem członkiem zarządu spółki komunalnej
Odpowiedz
Ja też na PiS zagłosuje. To jest dobra partia która chce coś zrobić dla ludzi. W końcu czuję że jest mi i mojej rodzinie lepiej. Stać nas na wiele więcej niż kiedyś. Jestem żołnierzem i widzę, że z roku na rok jest coraz lepiej. Tak trzymać PiS!!!!
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...