biedota i ciemnota... ale cóż, ciemny lud to kupuje...
|
|
Nie ma co się dziwić biedny bardziej cieszy się ze złotówki(wschód) , niż bogaty z 1000.(zachód)
|
|
PO nie może już wrócić do żarcia ośmiornic i bydlęcych policzków!
|
|
PO to likwidacja 500plus, likwidacja 13 i 14 emerytury i praca do śmierci, oraz promocja tęczowych.
|
|
Glosujmy na Pis niech znowu stawiają pomniki za nasze pieniadze ! Niech wroci znowu komisja smolenska I niech tym razem wszyscy "specjalisci" nie uciekaja za granice! Niech znowu dziala afera hejterow z Pisu ! Poprawimy wtedy naszą propagande w tvp ! Pamietajcie glosujmy na Pis to moze jeszcze jakas niby afere wymyslimy I nikomu zarzutow nie postawimy!
|
|
Kto spłaci miliony długów Nowośmiesznej!
|
|
Nie zrobię tego Polsce, nie zagłosuję na pis
|
|
Kompromitacja Budki po wczorajszej debacie tyle mają do zaoferowania wstyd i blazenada.
|
|
Odkąd rządzi PIS, każdemu Polakowi żyje się lepiej bo każdy z nas ma więcej pieniędzy. Potaniała żywność, pensje podnieśli i pieniądze dali. I to każdemu ! I leki są za darmo.
I dlatego będę głosował na PIS !
|
|
Czy Lubelszczyzna jest w stanie się jeszcze bardziej skompromitować ??
|
|
PiS to najgorsza opcja dla Kraju brak podstawowej opieki zdrowotnej, nie ma dla Seniorów darmowych leków np.: PRIDINOL ALVOGEN płatność 100% . Dali mi 500+ po co mi skoro żywność podrożała 200%, energia, gaz, te 500+ nie zaspokoi moich potrzeb życiowych. PiS to dyktatura jak w Korei Północnych. Wmawiano nam że można będzie kupić marihuana medyczną która skuteczne ratuje zdrowie, olej z konopi indyjskich medycznych, który ratuje życie ludzi z nowotworów, itp. a traktują ludzi jak przestępców.
LUDZIE O ZDROWYCH ZMYSŁACH NIE GŁOSUJCIE NA PIS
A JESZCZE JEDNO OSOBY KTÓRE ZOSTAŁY ZGŁOSZONE DO OBWODOWYCH KOMISJI WYBORCZYCH, LOSOWANIE NIE DOTYCZYŁO PiS-u , PSL, automatycznie wchodziły w skład komisji dla pozostałych komitetów odbywały się losowania taka to PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ.
GDYBY ZABRAKŁO PiS-u KILKU POSŁOW do rządzenia to pod ręką pojdą z PSL
|
|
Dlaczego mam spłacać długi Nowoczesnej skoro nigdy w tej partii nie byłem!
|
|
PiS= afery,obłuda,kłamstwo itd...
|
|
Na pisowski burdel nie zagłosuję. Na pisowskie nagrody dla swojakow noe zaglosuje, na miliony dla rydzyka nie zaglosuje, na loty do ukrainskich prostytutek nie zagłosuję, na propagande w tvpis nie zagłosuję, na niszczenie demokracji nie zagłosuję. NA KACZYNSKIEGO BANDĘ NIE ZAGŁOSUJĘ.
|
|
Masło jest za 9 złotych, pietruszka po 26 za kg ale mam swoje 500 i stać mnie na browara codziennie to oddam głos na PiS. To nic ze nie do żyje wizyty u lekarza, będę nawalony i glodny więc wszystko mi jedno
|
|
Tylko PiS, nigdy więcej tych z PO i PSL, ich rządy to czas stracony dla Polski, widać to po 8 latach ich nieudanych rządów, widać po rządach w miastach takich jak Lublin czy Warszawa.
|
|
jakie masło po 9 zł pietruszka 26 co jeszcze wymyślicie brejzy ? pamiętacie cukier po 7 zł za po jak wam polska nie odpowiada to wyjedzcie na zachód dzisiaj można mieszkać wszędzie po co się tutaj meczycie
|
|
PO i PSL niech się nie dziwi, że jest jak jest, bo sami do tego doprowadzili. Za ich rządów nic się nie dało. Nie było pieniędzy na 500+... a tu nagle są. To jedno. Po za tym choćby ta katastrofa smoleńska i te śmichy i chichy na lotnisku.... prezydent Komorowski i pan Tusk.... ha ha ha, hi hi hi.... i to w takich okolicznościach. Nawet jeśli była sytuacja zabawna....to przyzwoitość nakazuje zamknąć się. Strzeliliście wygranej do parlamentu w kolano. Ludzie nie są głupi i wybierają tych, którzy (jak czują) zaczęli w końcu promować Polskość, a nie całować zachód w stopy. Owszem - są i teraz nadużycia..... ale za waszych rządów też były.... Ja tam nie jestem ani za PiS (tez mi się wiele tu nie podoba), ani za PO. Ja wybieram jak większość - mniejsze zło. Zgadnijcie co....
|
|
Historia kołem się toczy, tak jak kiedyś wszyscy w jednej partii. A po propagandzie sukcesu tylko kartki, puste półki I kolejki. Biedny ten kraj.
|
|
Dlaczego mam spłacać długi Nowoczesnej skoro nigdy w tej partii nie byłem!Ile już spłaciłeś i ile ci jeszcze do spłaty zostało? Konkretne kwoty poproszę. I na jakie konto to wpłacasz? |
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|