Myślę ze Andrzej Bieńko okaze sie czarnym koniem tych wyborów. Jak zrobi połowę tego co w ARiMR to Lublin będzie drugim Wrocławiem. Powodzenia Andrzej
|
|
Ja też popieram Andrzeja B. Trzymamy kciuki i 21 XI pokażemy że PSL w Lublinie jest silny
|
|
Jedyny kompetentny to ZUK
|
|
do Kasi: przeraził mnie twój wpis, nie daj Boże żeby Bieńko miał robić w ratuszu to co w ARiMR, tak tragicznie działającej instytucji, w której 99% pracowników to znajomi znajomych nie spotkałem, współpraca z niekompetentnymi pracownikami to w Elizówce norma, ARiMR trzeba zreformować od podstaw a nie wzorować się na jego działaniach
|
|
Czytam debaty kandydatów na prezydenta i mi osobiście najbardziej odpowiada Wojciechowski.
|
|
Ja też stawiam na Andrzeja Bienko. To porządny facet i mądrze mówi. A co do obsługi w ARiMR. Widocznie trafiłeś na niekompetentną osobę i wyrobiłeś sobie zdanie o całej instytucji. A kto do licha ma pracować w ARiMR. Ludzie po studiach na AR obecnie UP. chyba po polibudzie po mechanice czy elektryce nie za bardzo. Jak rolnik mówi to trzeba czaić co to ha czy topinambur.
|
|
Żuk i Wojciechowski juz mieli okazję się wykazać. I wykazali się tak, ze przykro mówić.
Ja tam zagłosuję na Sierakowską.
To prawdziwa baba z jajami.
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|