Popieram ! Ma Pan mój głos :-)
|
|
Gdyby na plakatach wyborczych wyglądał jak w rzeczywistości - to bym zagłosował na niego. Ja to odebrałem,że jest normalnym naciągaczem wyborczym. W wyborach trzeba pokazywać swój wizerunek rzeczywisty, a ponadto mówić ludziom prawdę Panie Sprawka - np. chcę znaleść sobie dobrze płatna posadę państwową, po prastu chcę dostać się do koryta. Prawda w życiu jest najważniejsza i nie pieprz Pan, że to wszystko dla dobra Polski, dla dobra regionu lubelskiego.
|
|
Pan Sprawka przyszedł w lipcu do NFZ i nie zachował się jak fachowiec na jakiego się tutaj kreuje. Zaczął krzyczeć na urzędniczkę, potem na portiera, który NIE JEST i nigdy nie był pracownikiem NFZ. O tym, że nie miał pojęcia o czym mówił już nie wspomnę.
Słowem - zachował się jak menel. Od menela różniło go tylko to, że był trzeźwy i lepiej ubrany. No bo co można powiedzieć o człowieku, który na dzień dobry wszczyna awanturę w urzędzie?
Pan Sprawka nie miał racji, a nawet jeśli by ją miał to wyładowywanie swoich emocji na szeregowym urzędniku świadczy nie tylko o braku kultury, ale przede wszystkim o oderwaniu od rzeczywistości. Pan poseł Sprawka z racji pełnionej funkcji miał cały szereg innych możliwości - udania się do dyrektora NFZ w Lublinie, do Centrali NFZ w Warszawie, do Ministerstwa Zdrowia, któremu NFZ podlega i wreszcie wystąpienia z interpelacją poselską w Sejmie. Ale nie... PiS-owski poseł wolał nakrzyczeć na urzędniczkę, że niby ta nie zna ustawy, choć ta Pani zna ją na wylot, czego akurat nie można powiedzieć o Panu Sprawce. O jego powiedzeniu "Czy Pani wie kim ja jestem?" które padło z jego ust nie wspomnę.
Tak więc... chroń nas Panie Boże od takich pseudofachowców. Nie łudźcie się więc drodzy czytelnicy, że Pan Sprawka zajmie się problematyką służby zdrowia, bo nie ma o niej bladego pojęcia! A jeśli nawet to zrobi to w taki sposób, że nikt nie będzie go poważnie traktował.
Dobranoc
|
|
Przypilnuj lepiej małżonki.To skandal ze ta para trutni pcha się do podatniczych pieniędzy.Do pracy nie łaska?
Kalendarium zawodowe :
1986-1987 - Centralne Laboratorium Aparatury Unikalnej UMCS - samodzielne stanowisko pracy chemika;
1987-1991 - Szkoła Podstawowa nr 9 w Lublinie- nauczyciel;
1991-1994 - Kuratorium Oświaty i Wychowania w Lublinie - starszy wizytator, kierownik Oddziału Kształcenia Ogólnego;
od 1994 - Urząd Miasta Lublin - dyrektor Wydziału Oświaty i Wychowania
Wielka Pani Nauczyciel przepracowała w swoim zawodzie 4lata! a potem to już było bujanie się po posadkach....
Jak długo jeszcze?
|
|
cóż za piękna, szczera i życzliwa twarzyczka. Takie rysy mają tylko prawdziwi polacy !!
|
|
temu panu już dziękujemy-co mógł to zrobił czyli nic
|
|
Tyle mądrości głoszonych od 22 lat przez "wielu mędrców" i społeczeństwo w obliczu katastrofy....!!!
|
|
Pan Sprawka nie wspomina że to PiS wprowadziło niesprawiedliwy dla Lubelszczyzny ALGORYTM.
To PO go zmieniło na bardziej korzystny. Wiem co piszę, zajmuję się służbą zdrowia zawodowo.
|
|
|
|
NSZZ-Niestety solidaruchowe ziarno zła!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|