Niech jeszcze nakręci filmik jak robi komuś loda
|
|
Dużo lepszy niż hip hop Rzetelskiego, którego jedyną zasługą jest stok w Chrzanowie
|
|
W którym odcinku będzie robić loda?
|
|
ale jaja, to jest dowód na to, że posłowie maja nas daleko gdzieś, traktują nas jak coś co można zdeptać, poniżyć itp. Także precz z wyborami ..........
|
|
ONA MA 23 LATA....????
ZAPUSZCZONA TRAGICZNIE
WSTYD TAKIE CIAŁO POKAZYWAĆ PUBLICZNIE
|
|
ojjj poparłbym ją....w te i na zad
|
|
niedawno były protesty oburzonych po reklamie firmy internetowej z kobietą i dwuznacznym hasłem; do tego masa komentarzy typu: przedmiotowe traktowanie kobiet itp.w tym wypadku to raczej przedmiotowe traktowanie mężczyzn,
|
|
GRUBA
|
|
Żenujące! On pomyliła Kluby !!!
|
|
"Gdy o spocie zrobiło się głośno, kandydatka zdjęła go z portalu YouTube, ale film nadal krąży w sieci"
... to dziewczynka ze wsi. Studiuje politologię na UMCS.
Sama usunęła ten spot z internetu, ale od wczoraj krąży on po sieci, więc mleko (z małej piersi) już się wylało.
|
|
Są cycki - będzie mandat
|
|
mozna fapowac.
|
|
ze wsi ale widać rozbierać to się umie i to nieźle, i ona startuje na posła, a może lepiej do burdelu, bo tam ocenia sie ciało a nie umysł, którego u niej widac, że brak, i to studentka chyba łopatologii, a feeeee, |
|
e, widać, że nieźle jest ujeżdżana, bo ma dosyć duży rozstaw nóg
|
|
Skrót NR (na plakacie) piszemy bez kropki !!!!!!!!
|
|
Nieźle ale mimo wszystko nigdy, przenigdy na SLD nie zagłosuję i basta.
|
|
programu nie będziemy oceniać...urodę tak...gdyby troche więcej siłowni i biustu byłoby bdb..jest db minus. Ładna kobieta z fantazja. Zaprzecza stereotypowi nudnej Polki. Tylko z drugiej strony popatrzmy na Panią Muchęóśłanka PO ma mega klasę i mega urode.Nie musi sie rozbierać by zwrócć uwagę....różnica kilku klas
|
|
Ja odczytałem z tego że: wszystkie Ryśki to porządne chłopy.
|
|
Czym ta kobieta się chwali? Przecież tam niewiele ma do pokazania.
|
|
POwariowali,chwalą się zrobiliśmy drogę ,most chyba zwariowali przecież to z naszych podatków to jest ich psi obowiązek ,obłuda o co tu chodzi czy ci politycy powariowali obejrzyjcie sobie spot jedynki z PO,to jest jakaś tragedia tutaj przynajmniej Kasia pokazuje kim jest najstarszy zawód świata też jest potrzebny
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|