Moi drodzy adwersarze, nadal będę sie upierała przy swoim zdaniu. Naszą politykę powinni kształtowac ludzie mądrzy, o szerokiej wiedzy i kompetentni. nie deprecjonujmy roli wykształcenia. Zgadzam się, wśród legitymujących się dyplomem bywaja tez głupcy - ja na własny uzytek nazywam to "czynnikiem ludzkim". Zgadzam się równiez opinią, że każdy powinien zająć się tym co najlepiej umie- na przykład ćwiczeniami na siłowni;).
Myślę, ze spotkamy się na forum juz za rok - w czasie wyborów samorządowych. M.K. o to zadba ... Całuski
|
|
dziennik wschodni tak jak i wiekszosc mediów manipuluje ludzmi jak stadem baranów. ale to sie powoli zmienia , ludzie odzyskuja swiadomosc i "widzenie" na oczy"!!! manipulacja faktami!!!!!!! nie damy sie!!!!
|
|
"organizował akcje przeciw Unii Europejskiej, założył również eurosceptyczne stowarzyszenie Związek Obywatelski." czegoś nie rozumiem. Najpierw tworzy organ przeciwko UE, aby później kandydować do PE. ???? hipokryzja czy wykrzykiwanie tabloidów i sloganowych twórczości o honorze i moralności? takich ludzi już mamy na wiejskiej. Wstyd wysyłać pozostałych do brukseli.
|
|
Większość komentarzy jakie czytałem były nie prześmiewcze, tylko odwrotne pochwalne. Kandydat ten prezentuje wysoki poziom merytoryczny w swoich wypowiedziach, polecam pooglądać jego wystąpienia.
|
|
Marna manipulacja dziennika :/ Radze dokładnie zapoznać się z komentarzami. Ogolnie to glupoty straszne
|
|
Co za bzdura! Nikt go nie wysmiewal - nie bylo czego - bardzo inteligentny, elokwentny i rozsądny czlowiek. Było wręcz odwrotnie - wiele osób zadeklarowało poparcie dla niego. Głupi anty UPR-owska prowokacja medialna. Ludzie, nie dajcie się nabrać! Top artykuł na zamówienie jego politycznej konkurencji! Pozdrowienia, Panie Marianie - życzę wielu sukcesów!
|
|
kłamstwo i brak obiektywizmu - widac ze pis tutaj rzadzi - reklamy - wstyd i hanba. Juz w komunizmie bylo lepiej bo kazdy wiedzial ze dziennikarz klamie - teraz sie lepiej maskuja. Dno dno i jeszcze raz dno!
|
|
Jak gazeta moze tak bezczelnie klamac ?
To sie w glowie nie miesci...
Ale pewnie autora tego paszkwila nawet nie bedzie stac na gest przeprosin.
|
|
Więcej o ludziach tego pokroju na www.koniecsiary.pl
|
|
Bezczelne kłamstwa Dziennika. Jakby autor chociaż raz przeczytał komentarze na Wykopie, to by zobaczył, że p.Kowalski wzbudził głónie sympatię, a wielu ludzi zachęciło do oddania na niego głosu obejrzenie filmu dodanego w "powiązanych" pod samym wykopem.
Nie ładnie DW, nie ładnie...
|
|
He-he chyba cały lubelski LPR do klawiatury zagonili. Na plakat zwróciłam uwagę, wydaje mi się wyjątkowo obleśny. Ale jeśli ktos chce mieć w Europarlamencie człowieka, który reklamuje się "glacą" i "łapą" a nie głową to gratuluję.
|
|
MANIPULACJA!!! Kto go wyśmiał? Pokażcie osoby co go wyśmiały! Czy każdy dziennikarz musi sobie robić żarty z wolności słowa?
p.s. Na joemonster to normalne, że śmieją się z wszystkiego i wszystkich! Portal prześmiewczy, w którym ludzie się popisują jeden przed drugim kto lepiej kogoś wyśmieje.
|
|
Chamska manipulacja, znowu... 98% komentarzy z Wykop.pl chwali tego kandydata, byøo wiele glosów o checi zaglosowania na niego w wyborach do PE. Komentarze, o ktorych mowa w tym artykule zostaly drastycznie "zminusowane". Zrodlo: http://www.wykop.pl/link/191316/takiego-ha...e-nie-widzialem
Polecam rowniez zapoznac sie z tym filmem, przytoczonym w komentarzach na Wykop.pl: http://video2.v2.tvp.pl/2009/06/01/205111/film.asf
Kandydat wypadl tu swietnie. Pozdrawiam i zycze wiecej talentu prawdziwie dziennikarskiego.
|
|
POROZMAWIAJ ZE SWOIM CHŁOPEM
Dziś(piątek) o 14:30 pod ratuszem będzie można porozmawiać z panem Marianem i przekonać się osobiście co sobą reprezetuje.
|
|
COś mi się widzi, że ten Pan lepiej czuje się w siłowni. Nich tam zostanie to jego miejsce.
Zostań chłopie w isłowni gdzie się pchasz.
|
|
Ten polityk wywołał w sieci pozytywne wrażenie. A perfidna manipulacja dziennikarska - hmm, może warto zobaczyć KTO i GDZIE się reklamuje, a wszystko będzie dużo jaśniejsze.
|
|
Zagłosuję na Mariana na przekór zakłamanemu szmatławcowi - Dziennikowi.
|
|
CZEŚĆ BOJLER !!!
pozdrówka ze Stasia
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|