Wow,poparcie pana Adama Hofmana ktorego ostatnio dziennikarze wybrali najmniej efektywnym posłem ktory prawdopodobnie nic nie robi pożytecznego poza otwieraniem i zamykaniem drzwi Panu Prezesowi. No i Pan Ziobro dla ktorego panowie z innej parti zbieraja podpisy o postawienie przed Trybunalem Stanu. Gratuluje Panu poparcia,gratuluje!
|
|
Ale świta go poparła. Koleś blokujący wszystko co tylko można w Lublinie rwie się do sejmu. Do tego wybija się na kościele. Żenada panie Tułajew.
|
|
Super, poparcie najgorszych posłów w sejmie, Zbigniewa Ziobro, na którym ciąży widmo Trybunału Stanu, a proboszcz kościoła w którym służy ten cały Tułajew wybudował sobie fontannę, wielkości tej na placu Wolności z pozłacanymi elementami. I na kogoś takiego mamy głosować? W życiu!
|
|
ciekawe kto zaglosuje na tego mohera poza babciami z kosciola wystarczajaco zniszczyl swoimi decyzjami lublin
|
|
Pod którym kościołem była ta konferencja??
|
|
Zastanawiam się dlaczego nie napiszecie tego na fb. czyżby brak odwagi ? A może to jedna i ta sama osoba pisze pod różnym nickiem ! Tułajew tak TRZYMAJ ! NOWA ENERGIA DLA LUBELSZCZYZNY !
|
|
Skoro tak dużo rzeczy zniszczył, to dlaczego został radnym zdobywając największą liczbę głosów. Ludzie głosując na Radnego Tułajewa docenili to co robi ! |
|
Chcę działać nie tylko dla miasta, ale i dla regionu i kraju – mówi Tułajew. Ja już takich oszołomów słyszę od ponad 20 lat. Dla DOBRA OJCZYZNY - to znaczy niech ja się dopadnę do zlobu to się nachapię.
|
|
A fb to jakiś bożek? Mam bardzo dużo odwagi i jeszcze raz napiszę, że o panu T. świadczy już samo to, że należy do tego czegoś co się pis nazywa. Reszta wpisu już jest nie potrzebna. |
|
nawet gdybyś chciał działać na rzecz całego wszechświata, to jesteś tylko marnym pisiorkichem bez szans wyborczych.
|
|
Ja głosuję na http://www.youtube.com/watch?v=iUakAHqe7PU&feature=channel_video_title
|
|
Pan Tułajew najpierw powinien trochę popracować w zawodzie a nie tylko żerować na naszych pieniądzach. (od studiów nigdzie nie pracował). Jaki pan radny daje tym przykład, do roboty panie Tułajew!!!
|
|
Prawda sługus i dupolizus. Nigdy nikomu nie pomógł. Zresztą ta partia w LUblinie ma pożałowania godnych kandydatów.
|
|
nie ma przymusu głosowania na Pana Tułajewa ,każdy ma swój rozum i wolną wolę ale po co obrażać kogoś tylko dlatego że startuje w wyborach?....takie wypowiedzi świadczą o kulturze osobistej wypowiadającego się I co Pan Tułajew ma wspólnego z fontanną w kościele? ...a to że jest wierzący to jest cecha dyskryminująca go w kandydowaniu? takie wypowiedzi to jest dopiero żenada.... |
|
To ON jest nygus, cwaniak, kombinator - taki mi sie podoba, bo tylko taki przy okazji załatwiania swoich prywatnych spraw, może coś załatwi dla nas, dla wyborców np. pozwolenie na budowę kościoła. |
|
A fb to jakiś bożek? Mam bardzo dużo odwagi i jeszcze raz napiszę, że o panu T. świadczy już samo to, że należy do tego czegoś co się pis nazywa. Reszta wpisu już jest nie potrzebna.
a gdyby startował z PO to byłby fajny tak?? ale mi argument. czasem człowiek zanim coś napisze powinien się zastanowić czy jest na tyle inteligenty aby to zrobić, bo taki wpis "że o panu T. świadczy już samo to, że należy do tego czegoś co się pis nazywa. Reszta wpisu już jest nie potrzebna" świadczy tylko o pogłębiającej się głupocie i braku jakiejkolwiek wiedzy nt tego co robi p. Tułajew
|
|
Zdaje się, że maksimum tego do czego pan Sylwester się nadaje to działanie w kołach parafialnych przy Paderwskiego. Tam jest Ważny. Przynajmniej proboszcz Ważny.
|
|
i to że jest wierzący bardzo przeszkadza? to nie jest mój kandydat na posła ale bardzo mnie razi jak za przekonania polityczne oraz religijne pisze się w taki sposób o człowieku nie podając żadnego konkretu poza tym że jest pisiorem i katolikiem. Rozumiem więc że gdyby był innej wiary byłoby z nim w porządku tak? czekam na poważny powód dla którego nie mógłby p.Tułąjew kandydować. |
|
co blokuje?? kolejny supermarket?? to bardzo dobrze bo jest ich u nas zdecydowanie za dużo. trzeba pomyśleć o drobnych sprzedawcach. nie bądźmy samolubni |
|
Czy nazwisko Tułajew to nie trąci Ukrainą albo Rosją.Polszczyzny w nim zero.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|