Merytorycznie oczywiście tak - wynocha i h.... ! Ale po prawdzie to guru sekty pislam towarzysz kaczor, bolszewik od trzech pokoleń tak traktuje ciemny tępy i durny "lut". Pokazał wam sekcie wschód, śrdokowy palec i do chlewa !
|
|
Ten gość jest merytorycznie bardzo słaby nie pasuje do reszty Pis-u na poziomie centralnym
|
|
Nie słyszałem żadnej wypowiedzi tego jegomościa oprócz dziwnych min jakie stroił podczas przecinania wstęgi w różnych obiektach użyteczności publicznej. A żeby podawać nożyczki, nie trzeba być podsekretarzem stanu. Podobno Sylwester ma włączyć się aktywnie w kampanię wyborczą prezydenta Andrzeja Dudy. "On tak ładnie klaszcze w dłonie", jak mawiają lokalne parafianki z Czechowa.
|
|
dla mnie to powinien zastąpić obecnego rzecznika kurii w Lublinie, tak to widzę
|
|
Tulajew co najwyżej mógł być na stażu w mswia! Człowiek bez wiedzy, bez merytoryki! On nie wie co to jest praca, wiec co gada o ciężkiej pracy! Pcha się przed kamery, i robi wszystko publikę!
|
|
Konkrety, co się udało zrobić panu tak wiele, proszę podać konkrety ... chcemy je poznac, co pan zrobił pracując w mswia, oczywiście poza jeżdżeniem na uroczystości, czytaniem listów i promowanie się, to ta ciężka praca?
|
|
Michał nie bądź taki pewny tego zarządu :) :)
|
|
I co wyborcy PISU regionu Lubelskiego 20 utworzono ministrów od powietrza klimatu i ekologi i żadnego wiceministra LUBELSKIEGO ,brak z Lubelskiego Sztab Wojskowy miał być w Lublinie przeniesiono do Siedlec a co WADZA PIS kolesie mogą wszystko Sąd okręgowy z Łukowa przeniesiony do Siedlec a co władzy wolno skubać Lublin i region Zakłady Azotowe Puławy największe a Władza w Tarnowie a co tam jest prezydend ministrów kilka marszałków i inny przy......ow regionu Małoplskiego a za PO-PSl była minister Mucha i ministrem był Karpiński
|
|
Za głupi nawet na pisowskie standardy.
|
|
Szybka się na nim poznali. Nawet przy takim dzbanie jak "Konfetti" Zieliński, zorientowali się jakim jest pozerem, pomimo, że przy tym knurze nawet małpa grzebiąca sobie w odbycie, wydaje się fachowcem.
|
|
Oj a taki był ładny kościółkowo-pisdzielski. Rozmodlony jak syn proboszcza.
|
|
Nie wierze, że kompetencje strażnika miejskiego nie wystarczyły by utrzymać się w pisowskim ministerstwie.
|
|
W pół roku, do tego podczas kampanii wyborczej to zapewne dużo zrobil. Nic by nie pisał i ludzi nie drażnil
|
|
Nie znam nikogo kto by widział go w pracy za to znam wielu co widziało go, w godzinach rzekomej pracy, jak biegał po różnych ulicach z nożyczkami.
|
|
Tułajew będzie wicewojewodą???? dlatego dali mu urlop
|
|
w opolu lubelskim etat na plebanii sie zwolnil bo czarnego pedofila wyprowadzili w kajdanach
|
|
"Moja misja się kończyła" - hahahahahhahaha buahahahahahha powiedział były ministrant absolwent kierunku grillowania hahahahaha
|
|
Ludzie , niech ktoś mi powie jak taki prostak znajduje poparcie i miejsce w przestrzeni publicznej ?
|
|
Widzę konserwatora powierzchni płaskich...
|
|
Bardzo dobrze że Tułajewa już nie ma w MSWiA. Swoim poparciem dla marszu równości w Lublinie i wieloma innymi rzeczami kompromitował to ważne ministerstwo.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|