Tu nie trzeba czytać komentarzy by się śmiać. Wystarczą aż nadto słowa zainteresowanego "Przez te niespełna pół roku (...)"
|
|
Widać, że i Mariusz Kamiński dostrzegł jaki z niego "pracus".
|
|
I co znowu na bezrobotnym?Jakim bezrobotnym. Przecież etacik w Sejmie jest. |
|
I raptem okazało się, że w polskich ministerstwach iloraz IQ musi być wyższy od średniej dla źdźbła trawy. Co prawda górna granica została "zawieszona" na 105, ale dla ministranta nieosiągalna. W tym przedziale znajduje swoje miejsce dr. z KUL. I w ten sposób upadla również renoma mojej ukochanej Alma Mater.
|
|
I tatulo ksiądz nie pomógł, nie wymodlił ????? Czarna seria u Tułajew/Ważny. Synek wywalony z ministerstwa tatulo z proboszcza. No cóż...zmiany, zmiany, zmiany.
|
|
Nawet taki tytan intelektu, jak sam Suski utracił stanowisko, to tym bardziej Tułajew. Pozostał im jeszcze wyścig do miana "Głupi, głupszy, najgłupszy" chociaż wśród tych "geniuszów" z PiS konkurencja jest wielka....
|
|
Na tej miernocie poznali się nawet swojaki z PiS
|
|
Ministrant... minister... co za różnica. A tak serio to tak długo "ciężko" pracował, że chyba to była umowa o dzieło lub umowę zlecenie.
|
|
Misjonarz...
|
|
Tu nie trzeba czytać komentarzy by się śmiać. Wystarczą aż nadto słowa zainteresowanego "Przez te niespełna pół roku (...)"Ogromny staż pracy, pol roku. I do tego misja to była |
|
Brawo, jeszcze Sobonia pogonic z powrotem na Krepiec... mowie to jako wyborcs PIS.
|
|
Widzislem go kiedys w Lidlu, lalus...
|
|
Pewnie znajdzie pracę na KUL-u
|
|
POkraczna klaka każdy news o nie nasim zinterpretuje in minus. A co tam w nasi POkracznej pace? Chętnie POczytam bo o Sylwku tylko żle piszecie. Nawet w kampanii na Prezydenta Lublina czytałem: " nie głosował nad : basenem i mieszkaniami". A Pan Sylwek był w tym czasie Posłem. I co na to Regionalna KW? Udawała, że nie ma sprawy.
|
|
Popierał tęczowych i się doigrał: ***s://wiadomosci.onet.pl/wybory-samorzadowe/gosc-radia-zet-i-onetu-sylwester-tulajew-o-marszu-rownosci-w-lublinie/sb9jk1h
|
|
Ojoj, już się nawet Warszawa poznała, ze Pan się do pracy nie nadaje. Jaka można człowieka z zerowym doświadczenie zrobić pracownikiem ministerstwa??????? No na szczęście nie trwało to długo.
|
|
Mam nadzieję, że Michałkiewicz nie zabierze Tułajewa do Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych. Szkoda by było tej instytucji. Takich dwóch pracusi by ja szybko rozłożyło!. Ha, ha, ha...Wszystko jedno gdzie, byle daleko od Lublina. |
|
Jednego biskupa policjanty już mają to po co im jeszcze drugi Tułajew ? Resortom potrzebni są fachowcy a nie statyści jak Tułajew czy Michałkiewicz . .... cudem przelazła Kruk ale to już niechciana historia.
|
|
No to sie za dlugo nie napracowal. Nienawykly?
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|