A tfuuuuu....za pedałami i aborcja są..tfuuuuu i zuk między nimi..fuuu
|
|
Mucho, w życiu znowu ci nie wyszło.....
przestań startować z Lublina bo jesteś tu spalona.
|
|
Jedynym kandydatem z Lubelszczyzny który powinien wejść do europarlamentu jest Krzysztof Hetman i wszedl głosami madrych i rozsądnych wyborców. Brawo Krzysztof!
|
|
Straszna siara że te dwie babcie z PIS-u będą europosłankami z Lubelszczyzny !
|
|
.....zwyciestwo pani Kruk jest dobrom wiadomoscia dla brukselskich barow!
|
|
Czy ktoś obeznany w lubelskiej polityce może mnie oświecic - ministrem od czego jest ten grubszy dżentelmen w błękitnej wybitnie niewieczorowej marynarce w pierwszym kadrze większości fotek ze sztabu Pisu? Mam słabą pamięć ale w poprzednich wyborach był chyba zawsze z Zukiem i Grabczukiem...
|
|
GJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETMAAN ;)
|
|
Mucha aż po głowie się drapie i nie wierzy że się nie dostała, smutna jest ha ha bardzo dobrze.
|
|
co tym razem zaśpiewa mucha? wpisujcie propozycje.
moim zdaniem: znowu w życiu mi nie wyszło..
|
|
co temu po lewo tak koszula się zalała a tentak ryczy jakby był blekmór albo bady
|
|
Kogel Mogel ta koalicja były PZPR i reszta skręcili na lewo tak że już powrotu nie ma
|
|
Pewnie się Jacuś Czerniak cieszy ,bo jego dawny koalicjant /PZPR-ZSL/ cwaniak dostał się do PE.Hetman i Kruk to kompromitacja naszego regionu.Ludzie z PSL-u powinni się ze wstydu chować pod stoły!!!
|
|
Pani Mucha jakaś smutna czegoś, a taka pewna była" musimy się przygotować do przejęcia władzy". A pan Hetman to podobno był w Brukseli, czy coś tam robił?
|
|
Niemądra posłanka z PO poległa
|
|
No jak teraz pospłacać te miliardy szystkie kredyty z oświadczenia majatkowego? Może zrzutka wśród feministek!
|
|
No i wory pod oczyma sejmowej śpiewaczki nie wystarczyły by oczarować wyborców.
|
|
Przy następnych wyborach stracą więcej, jak będą uciekać od Górek Czechowskich. Jak przegrali w referendum to udają, że go nie było :)
|
|
"Coś tam,coś tam" zrobią w PE.
|
|
A poślica Dzoana Fly zaśpiewa: "Znowu w życiu mi nie wyszło..." a potem “Ta ostatnia niedziela, jutro się rozstaniemy..." :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|