Bo ona coś tam coś potrafi... Wolska marzeń.
|
|
A swoją drogą zobaczcie w jakiej walucie ,,wybrańcy narodu'' trzymają swoje główne oszczędności...
|
|
po alkoholu nie można prowadzić samochodu , dobra decyzja
|
|
PiS-owcy mają takie jakby złodziejstwo we krwi. Najważniejsze żeby jakaś kasę z państwa wyciagnąć, obojętnie w jakiej formie ale trzeba coś ukraść państwowego. Może oni w tym rywalizują miedzy sobą??? Kto wiecej??
|
|
Politycy się wożą, ale podatnicy powinni "zagryzać zęby" i wytrzymywać ...
|
|
Jej się ta limuzyna po prostu należała :-)
|
|
Cieszcie się, że to trzeźwy kierowca, a nie ona sama, zasiadł za kierownicę!
|
|
‘’Pokora, praca, umiar – mówiła 15 listopada 2015 roku podczas swojego godzinnego exposé Beata Szydło. - Roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli. To są zasady, którymi będziemy się kierować; koniec z arogancją władzy i koniec z pychą’’ – zapowiadała beata sz.
|
|
Bo ona jest pisowską elitą , a elicie wszystko wolno . Tak było i będzie i co im zrobicie ? Nawet wyroki sądów przestrzegają , które są po ich myśli.
|
|
Wszedłem w artykuł bo myślałem, że coś ciekawego a to jak zwykle z igły widły. Gazety schodzą na psy... Dosłownie pudelek
|
|
Wszedłem w artykuł bo myślałem, że coś ciekawego a to jak zwykle z igły widły. Gazety schodzą na psy... Dosłownie pudelekTa jasne, ciekawe czy po każdego pijaka będzie wysyłana ,,limuzyna'' za nasze pieniązde... |
|
To przecież ta osoba powiedziała w sejmie "w stanie wskazującym": "oj, tam... oj, tam..." . P. Oxenstierna powiedział: "Czyż nie wiesz, mój synu, jak mało trzeba rozumu do rządzenia światem!" Taka osoba bez większego przygotowania zarządza "Mediami Narodowymi", "ubezpieczeniami społecznymi" oraz zagranicznymi sprawami Polski w Europie. Nic dziwnego, że tej "dostojniczce" usługują nawet wbrew spisanym zasadom.
|
|
Limuzyna plus.
|
|
Wszedłem w artykuł bo myślałem, że coś ciekawego a to jak zwykle z igły widły. Gazety schodzą na psy... Dosłownie pudelekZastanawiam się , czyje to nowe konto? Który to obrońca PiSu bagatelizuje temat . |
|
Ciekawe, co tam słychać w sprawie wypadku dwojga sędziów, o których samochód uderzył młody motocyklista, który zginął na miejscu. Sędziowie " nie zauważyli" takiego drobiazgu, nie udzielili pomocy, nie wezwali służb.
|
|
Ciekawe, co tam słychać w sprawie wypadku dwojga sędziów, o których samochód uderzył młody motocyklista, który zginął na miejscu. Sędziowie " nie zauważyli" takiego drobiazgu, nie udzielili pomocy, nie wezwali służb.Wlejasz . kasujesz i znowu wklejasz . Za usunięte wpisy też płacą ? |
|
Ciekawe, co tam słychać w sprawie wypadku dwojga sędziów, o których samochód uderzył młody motocyklista, który zginął na miejscu. Sędziowie " nie zauważyli" takiego drobiazgu, nie udzielili pomocy, nie wezwali służb.To samo co w sprawie z Oświęcimia jak i Kozienic. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|