Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Aktywiści ideologii LGBT są agresywni, parady ich są obsceniczne, niesmaczne, obecnie totalna opozycja nakazała im wycofanie, ukrycie się, ale czekają na atak na polską rodzinę, wprowadzenie cenzury, wyrzucanie posłów ze studiów telewizyjnych, to zagrożenie dla Polski, np. na Zachodzie za odmowę uczestnictwa w obscenicznej paradzie jest się wyrzucanym z pracy, itd
Odpowiedz
Przykre że Sztandar Ludu tak się angażuje w kampanię i promowanie lewactwa... Stronniczy przekaz to objaw dna dziennikarstwa
Odpowiedz
Dlaczego aktywiści LGBT nie są tolerancyjni wobec osób które mają inne zdanie?
Odpowiedz
To wstyd, że prezydent Żuk jako gospodarz miasta nie powitał Prezydenta RP. Chociaż spotkanie z prezydentem próbowali zakłócić aktywiści ideologii LGBT i różnej maści kodowcy, wszystko odbyło się dobrze. W tłumie szczególnie negatywnie wyróżniała się agresywna kobieta, trzymająca w ręku konstytucję. Za wszelką cenę parła do prezydenta, atakując przy tym ludzi, nawet fizycznie np. wieszając się na czyichś plecach a następnie krzycząc, że to ją atakują, gdy ktoś ją z tych pleców zrzucał. Zapytałem ją, czy przeczytała artykuł 18 Konstytucji. Odpowiedziała, że zna cała Konstytucję. Dziwne, bo artykuł 18 mówi o małżeństwie jako związku kobiety i mężczyzny. Gdyby znała ten artykuł to nie trzymałaby w ręku Konstytucji, bo przecież to w niej jest art. 18. Ci fanatycy antypisowcy stosują przemoc i wyzwiska, prowokują i jątrzą i nie wiadomo dlaczego trzeba traktować ich jak święte krowy.
Odpowiedz
Że też Prezydentowi Dudzie chce się dyskutować z oszołomami spod tęczowej flagi. Do tych pustych łbów i tak nie dociera, że nie chodzi o osoby, tylko o cały ruch, który próbuje walczyć o uprzywilejowanie pederastów.
Odpowiedz
Dlatego trzeba się zmobilizować całymi rodzinami i iść na te wybory i zagłosować na Andrzeja Dudę bo będzie tak że zabiorą 500 +sprzedadzą reszte Polski sprowadzą pseudo uchodźców a o tych wariatach z tęczami i tak zapomną a kobietą i tak legalnie aborcji nikt nie zrobi. Zobaczcie w Warszawie wygrał czaskowski i co się stało żłobki dalej płatne nawet kozy mu wyzdychały.
Odpowiedz
Młodzi z ruchu LGBT, nie przyjmują do wiadomości, że są narzędziem światowych lewakow w walce z tradycyjnymi, zwłaszcza katolickimi, społeczeństwami. Dzisiaj Trzaskowski udaje idealiste, z tymi światowymi lewakami niezwiazanymi, tak jakby nie oni finssowali ruch LGBT i inne lewackie organizacje działające w Polsce. Przypomina to zachowanie tow. Bieruta, który prowadził biskupa podczas procesji Bożego Ciała.
Odpowiedz
Przyszło parę pajacy i w jawny sposób podjęli próbę wyszydzania obecnego Prezydenta. Ile tam osób było? 20 może góra trzydzieści. I jedyne co chcieli zrobić... to burdę. Gdybym podszedł do Trzaskowskiego z plakatem "Rafał Trzaskowski jawny kłamca. Nie dotrzymał 95% danych obietnic. Wspiera mafię ratuszową. Gnębi Warszawiaków. Zatruwa w sposób zaplanowany środowisko...itd". A do tego trzymałbym unijną flagę, na której zamiast gwiazdek byłyby młoty z sierpami (taka uboższa wersja tęczy). To jakie szanse miałbym dotrzeć do Rafała T.? A prezydend Andrzej Duda wyszedł do tej dziczy, by wymienić się argumentami. Tyle, że po upośledzonej tęczowej stronie nie mają żadnych argumentów. Jest tam ciekawe zdjęcie z zarzutami. Że przekazał 2 mld zł na TVP. I dzięki Bogu, bo byśmy nic o Polsce i Świecie nie wiedzieli. Wszystko tak jak za Tuska cenzurowałyby siepacze partyjni z TVN. Kolejny punkt odmawia prawa prezydenta do prawa łaski. I do tej pory nie wiedzą, że prezydent może ułaskawić każdego... nawet indyka tj. prezydent USA to czyni przy święcie Dziękczynienia. Nie może ułaskawić osoby skazanej przez Trybunał Stanu. Ale osobę postawioną przed tym trybunałem już tak. Dzieci z przedszkola wiedzą co to jest kułeczko, a "niezależna" sędzina już nie. No to cięszko zrozumieć skomplikowany tekst z Konstytucji. CAŁE DWA ZDANIA?! A dziennikarze podlegający cenzurze GW rozpisalimsię na całą stronę. Powtorzę... Prezydent ma prawo ułaskawić każdego. Nawet mnie. Chociaż nie mam wyroku. Po prostu ułaskawia i tyle. Co ciekawsze, on nigdy nie ułaskawił bandytów jak byli prezydenci Lech Wałęsa, Kwaśniewski czy Komorowski. Oczywiście przez pomyłkę. Rozumiecie, przez pomyłkę ;) A konto w Szwajcarii pewnie spuchło. No, chyba że pro bono zalatwia się bandytom wolność. Najbardziej ubawił mnie tekst i zdjęcie stojącego prezydenta Dudy przy prezydencie Trampie. Światowi i nie wiedzą, że w tym pomieszczeniu jest fotel tylko dla gospodarza? Ja rozumiem, że Komorowski zasadziłby swe cztery litery,o ile by nie wlazł z kopytami na ów mebel. No,,ale to trzeba mieć taką klasę i maniery jak Komorowski. On nawet kobiet nie szanował, to vo tam Donald Tramp. Ale tak sobię myślę, że dla Dudy wstyd i mamy ruch bezwizowy do Ameryki Płn. A honor Komorowskiego i teraz strach przyznać się w Japonii, że jest się Polakiem. Prawda wy moje Szoguny?
Odpowiedz
Że też Prezydentowi Dudzie chce się dyskutować z oszołomami spod tęczowej flagi. Do tych pustych łbów i tak nie dociera, że nie chodzi o osoby, tylko o cały ruch, który próbuje walczyć o uprzywilejowanie pederastów.
 Celnie w punkt. Jedno proste pytanie do szefa tęczowych: dlaczego rżniesz głupa?
Odpowiedz
widać zachowane 2m odległości...
Odpowiedz
dyskryminacja to nie opinia.
Odpowiedz
"Małżeństwa homoseksualne oraz aborcja i in vitro to absurdy. To wyraz duchowej potęgi Antychrysta." - powiedział papież Benedykt XVI
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...