To jedyny pozytyw tzw."wyborów" ,aby ludzie podziwiali jesienny stan przyrody,a może i terenu pomiędzy Bugiem i Odrą.......?!
|
|
Wystarczy wziąć zaświadczenie o prawie do głosowania i głosować gdzie się chcę, ewentualnie można się dopisać do spisu wyborców
|
|
A co z wyborami 2012?Czyżby nieodbyły się wskutek wprowadzenia Stanu Wyjątkowego.....?
|
|
Ponad kilometr będą mieli do pokonania mieszkańcy
Czy kilometr (raz na kilka lat) to aż tak dużo?Kilka razy w tygodniu do kościoła chodzą dalej ijest dobrze,a jaksię przejdzie raz na 4 lata to już szum
A swoją drogą taki podział administracyjny wprowadził pruszkowski,bo myślał,ze wygra wybory.Ale przyszla kryska na Matyska,a g...niany podział administracyjny pozostał
|
|
się nie idzie i jest bez problemu, co wybory nam obiecują i co, wuj z tego, najpierw było 21 postulatów, nie zrealizowano, później Wałęsa obiecywał mi Japonię, nie mam, On z rodziną, owszem żyje jak pączek w maśle, w porównaniu do tego co miał, bo miał kilkoro dzieci w przeciwieństwie do mnie i owszem jest lepiej ale jego rodzinie, następnie miała być Irlandia dalej nic, a ja co miałem żyć jak "lord" to żyje na skraju ubóstwa.
|
|
Ale oprócz tego nad jezdnią jest jeszcze przejście pod ziemią.Ale kto by korzystał.A inna sprawa że nawet pod kładką ludzie zasuwają przez jezdnię bo im się nie chcę dupska na schodki ruszyć.Tłuściochy wy jedne....
|
|
Nie róbcie sobie kuźwa ja dobrze !!! Żenujący artykuł . Kilometr to mają niektórzy ludzie od swojego domu do przystanku. Co Wy pier...licie czytając rzygam !!! Jak można byćtak niedoinwestowanym intelektualnie aby pisać takie brednie. Należy mieć nadzieję że jak ludzie zaczną nap...ać na głosowanie to obłożenie traktów komunikacyjnych będzie małe i się nie pozderzają na tej jedynej kładce na czubach.na władzę pisiory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Kto za pis ten źle życzy Polsce !!!!!!!!!!!!!!! DOBRANOC
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|