Dlaczego mnie to nie dziwi, że to PiS...
|
|
V kolumna zuk&developers w PiSie ma się jak widać dobrze.
|
|
O, FW wróciła z urlopu. Czepiacie się byle czego. A może napiszecie coś o Górkach Cezchowskich?
|
|
Dlaczego mnie to nie dziwi, że to PiS...To chyba nie PIS, a to cos tam Gowina. Swego czasu posłanka Mucha była na plakatach jako protegowana Gowina. Dziwny jest ten świat. |
|
Po prostu tam nie studiować!!! Jest wiele innych możliwości, tylko trzeba mieć charakter. Ta pani widocznie go nie ma. Jak wszystkie piski.
|
|
pis i wszystko jasne !oni na prawdę myślą że prawo i reguły ich nie dotyczą,wystarczy że obiecają ciemnemu ludowi trochę kasy i robią co im się podoba,to było przez jakiś czas żałosne ale teraz robi się straszne
|
|
Może trzeba spytac o finansowanie kampanii? Czy to nie jest przypadkiem wybieg aby z pieniedzy uczelni finansowac własna kampanie parlamentarną?
|
|
Ale numer! Na zdjęciach rozpoznałam znajomego. Wyjątkowa postać - karierowicz do potęgi n-tej, nie cofnie się przed niczym, żeby tylko osiągnąć swój prywatny cel. Sprzeda nawet własną rodzinę! Wyjątkowa szuja. Wyrzuciliśmy go z naszego towarzystwa.
|
|
Nie etyczne było by wtedy gdyby ta pani należała do PO PSL czy innej opozycyjnej partii a biorąc pod uwagę fakt że jest z tej świętej partii czyli PIS to je się po prostu należy a pisanie o tym to jest właśnie nie etyczne to jest atak na nią na PIS na Polskę Amen
|
|
Tym bardziej perfidne, że jest to ulotka promocyjna a swoją grafiką nawiazuje do jednej z lubelskich gazet co może być dla przeciętnego odbiorcy mylące.
|
|
Kiedy dr Jarosław Cz. promował w POdobny sposób PO, było dobrze. Ale cóż? PO dała SOBIE więcej przywilejów...
|
|
Nie widzę w tym nic nieetycznego
|
|
przecież pani kanclerz w ogóle nie namawia do głosowania na nią
|
|
O, FW wróciła z urlopu. Czepiacie się byle czego. A może napiszecie coś o Górkach Cezchowskich?Uderz w stół, a pisiorek się odezwie! |
|
Jest co reklamować. Kazdy wie że na WSEI idzie się po papierek. Wystarczy zapłacic na pierwszych zajęciach i pojawić się na ostatnich po odbiór dyplomu.
|
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;)
|
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;)
|
|
Bzyczy mucha bzyczy - wyją jej rezonatory :) bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
Studiowałam na tej uczelni kierunek techniczny i ludzie z takim podejściem jak Twoje żegnali się na pierwszym roku. Skoro nie masz pojęcia jak to działa to się nie wypowiadaj.
|
|
Bzyczy mucha bzyczy
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|