Widzę, że ktoś się uwziął na panią Bogacką i natrętnie spamuje pod każdym artykułem komentarzami ją oczerniającymi. To się nie może dla niego dobrze skończyć. Cdn...
|
|
Widzę, że ktoś się uwziął na panią Bogacką i natrętnie spamuje pod każdym artykułem komentarzami ją oczerniającymi. To się nie może dla niego dobrze skończyć. Cdn...Ból porażki zrównał się z bolesną prawdą. CDN |
|
Widzę, że ktoś się uwziął na panią Bogacką i natrętnie spamuje pod każdym artykułem komentarzami ją oczerniającymi. To się nie może dla niego dobrze skończyć. Cdn...Bardzo dobrze, że pojawił się wpis o tej treści. Ewidentnie zawiera kolejne groźby. "To się nie może dla niego dobrze skończyć." - nie pozostawia to wątpliwości, co do intencji autora... |
|
Królu złoty... tynkarzu, piekarzu, lekarzu a może po prostu doktorze? Artykuł 212 KK się kłania. Ale spokojnie, bez nerwów, trochę to jeszcze potrwa - prokuratura musi spokojnie popracowac i zebrać wszystkie dowody. I pamiętaj, że jak już udowodnią ci winę i wyrok zapadnie, to przez 10 lat nie będziesz miał wstępu do żadnej publicznej placówki bądź zakładu. Chyba, że jesteś piekarzem, to wtedy możesz spać spokojnie - korona ci z głowy nie spadnie.Widzę, że ktoś się uwziął na panią Bogacką i natrętnie spamuje pod każdym artykułem komentarzami ją oczerniającymi. To się nie może dla niego dobrze skończyć. Cdn...Bardzo dobrze, że pojawił się wpis o tej treści. Ewidentnie zawiera kolejne groźby. "To się nie może dla niego dobrze skończyć." - nie pozostawia to wątpliwości, co do intencji autora... |
|
co ważne kanclerz uczelni startowała z listy PiS już po morderstwie prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza, w czasie kiedy kampania nienawiści zorganizowana przez Jacka Kurskiego w TVP Info wyszła na jaw (tzn. pisały o tym media), tym samym kanclerz WSEI poparła takie praktyki
|
Strona 7 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|