I znów człowiek co ma kilka wyroków za mówienie słów mijających się z prawdą...
|
|
Jechali cala świta nawet bez kogutów po cichutku żeby ludzi nie w ku...c
|
|
Jechali cala świta nawet bez kogutów po cichutku żeby ludzi nie w ku...cJeszcze plebs gorszego sortu zechce przyjść i patrzeć ludzkim panom na ręce... |
|
Czy tzw. morawiecki, zwany w pewnych kręgach ''premierem'', ogłosi nowe projekty swojej socjalistycznej partii pt. "ChrustPlus" oraz "Dycha za benzynkę"?
|
|
I niech lepiej uważają na portfele. Ciekawe czy wygłosi apel aby się podzielili zyskami...
|
|
Masz rację może się bali że Plebs ruszy dupę
|
|
ProPOnuje przyPOmnieć sobie jak się żyło w czasach komuny, PO i PSL. A po tej refleksji oczekuję propozycji, na kogo głosować w następnych wyborach
|
|
"Proponuję przypomnieć sobie jak się żyło w czasach komuny, PO i PSL". Po pierwsze pała z historii, gdyż komunizmu już nie było za ich rządzenia;-) Po drugie, pomimo iż na tamtych nie głosowałem, to wtedy żyło mi się lepiej niż dzisiaj.
|
|
"Proponuję przypomnieć sobie jak się żyło w czasach komuny, PO i PSL". Po pierwsze pała z historii, gdyż komunizmu już nie było za ich rządzenia;-) Po drugie, pomimo iż na tamtych nie głosowałem, to wtedy żyło mi się lepiej niż dzisiaj.Kpisz czy o drogę pytasz? Z czyich list wrszli do europarlamentu towarzysze z PZPR? I może powiesz, że oni nie mają wpływu na nasze życie w Polsce? Jeśli tak twierdzisz, to powiedz po co oni tam są? Po wtóre: na czym straciłeś od czasu objęcia władzy przez Zjednoczoną Prawicę? Może na braku szkoleń opłacanych z funduszu norweskiego, gdzie 15 lat temu zarabiało się 45 euro za 45 minut? |
|
" na czym straciłeś od czasu objęcia władzy przez Zjednoczoną Prawicę?"--------------------------------------------------------------------- Ja straciłem na : 1. utracie kwoty wolnej od podatku / nie każdy zarabia minimalną/ , 2 przez "pisoinflacje" straciłem 1/3 oszczędności / nie każdy musi być inwestorem/ wydawałem tyle ile było po trzeba na normalne zycie , resztę odkładałem na starość . 3. straciłem też całkowicie szacunek do słów patriotyzm i narodowy/ patriota to nie ogolona głowa w zapierdziałych dresach i z flarą w ręku/"Proponuję przypomnieć sobie jak się żyło w czasach komuny, PO i PSL". Po pierwsze pała z historii, gdyż komunizmu już nie było za ich rządzenia;-) Po drugie, pomimo iż na tamtych nie głosowałem, to wtedy żyło mi się lepiej niż dzisiaj.Kpisz czy o drogę pytasz? Z czyich list wrszli do europarlamentu towarzysze z PZPR? I może powiesz, że oni nie mają wpływu na nasze życie w Polsce? Jeśli tak twierdzisz, to powiedz po co oni tam są? Po wtóre: na czym straciłeś od czasu objęcia władzy przez Zjednoczoną Prawicę? Może na braku szkoleń opłacanych z funduszu norweskiego, gdzie 15 lat temu zarabiało się 45 euro za 45 minut? |
|
Twierdzisz że problem z inflacją, która dotyka wielu państw jest spowodowana przez PiS? Przyznam, że nie doceniałem mocy tej partii..." na czym straciłeś od czasu objęcia władzy przez Zjednoczoną Prawicę?"--------------------------------------------------------------------- Ja straciłem na : 1. utracie kwoty wolnej od podatku / nie każdy zarabia minimalną/ , 2 przez "pisoinflacje" straciłem 1/3 oszczędności / nie każdy musi być inwestorem/ wydawałem tyle ile było po trzeba na normalne zycie , resztę odkładałem na starość . 3. straciłem też całkowicie szacunek do słów patriotyzm i narodowy/ patriota to nie ogolona głowa w zapierdziałych dresach i z flarą w ręku/"Proponuję przypomnieć sobie jak się żyło w czasach komuny, PO i PSL". Po pierwsze pała z historii, gdyż komunizmu już nie było za ich rządzenia;-) Po drugie, pomimo iż na tamtych nie głosowałem, to wtedy żyło mi się lepiej niż dzisiaj.Kpisz czy o drogę pytasz? Z czyich list wrszli do europarlamentu towarzysze z PZPR? I może powiesz, że oni nie mają wpływu na nasze życie w Polsce? Jeśli tak twierdzisz, to powiedz po co oni tam są? Po wtóre: na czym straciłeś od czasu objęcia władzy przez Zjednoczoną Prawicę? Może na braku szkoleń opłacanych z funduszu norweskiego, gdzie 15 lat temu zarabiało się 45 euro za 45 minut? |
|
Na pskach info było że w Niemczech inflacja najwyższa o 60 lat , ale już nie było że tam to 7%Twierdzisz że problem z inflacją, która dotyka wielu państw jest spowodowana przez PiS? Przyznam, że nie doceniałem mocy tej partii..." na czym straciłeś od czasu objęcia władzy przez Zjednoczoną Prawicę?"--------------------------------------------------------------------- Ja straciłem na : 1. utracie kwoty wolnej od podatku / nie każdy zarabia minimalną/ , 2 przez "pisoinflacje" straciłem 1/3 oszczędności / nie każdy musi być inwestorem/ wydawałem tyle ile było po trzeba na normalne zycie , resztę odkładałem na starość . 3. straciłem też całkowicie szacunek do słów patriotyzm i narodowy/ patriota to nie ogolona głowa w zapierdziałych dresach i z flarą w ręku/"Proponuję przypomnieć sobie jak się żyło w czasach komuny, PO i PSL". Po pierwsze pała z historii, gdyż komunizmu już nie było za ich rządzenia;-) Po drugie, pomimo iż na tamtych nie głosowałem, to wtedy żyło mi się lepiej niż dzisiaj.Kpisz czy o drogę pytasz? Z czyich list wrszli do europarlamentu towarzysze z PZPR? I może powiesz, że oni nie mają wpływu na nasze życie w Polsce? Jeśli tak twierdzisz, to powiedz po co oni tam są? Po wtóre: na czym straciłeś od czasu objęcia władzy przez Zjednoczoną Prawicę? Może na braku szkoleń opłacanych z funduszu norweskiego, gdzie 15 lat temu zarabiało się 45 euro za 45 minut? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|