Trzeba być głupim aby głosować na PO, PiS i ich pomioty z koalicji. Ludzie chcą zmian, a głosują tylko na jedno albo drugie...A jakim trzeba być, aby głodować na pis??? Spójrz w lustro... fajny id**a?
|
|
POkraczni z Koziego Grodu sami proszą się o POrażkę, POpierając wbrew mieszkańcom POdstępny plan geszefciarza, który chce się ubogacić dzięki zgodzie na zabetonowanie ekologicznego skarbu na Góreczkach.Biedny Jesteś. Na umyśle... ale takich pis kocha :( |
|
Pisiorki przynajmniej nie będą podżegać komisji europejskiej do nakładania sankcji na nasz biedny kraj, jak to mają w zwyczaju robić POkemony, które notabene ostatnio głosowały za Acta2, a w Kozim Grodzie knują potężnie, żeby zabetonować Górki.Co ty pisi pomiocie pleciesz? Od razu widać twój mózg przerobiony przez pisiątv. Pleść takie androny może tylko ktoś szkolony przez kurwuzję. Tragedia! |
|
NO I ZWIERACZE LEWICY PUSZCZAJĄA to czemu? I komu??? "Gratuluję" wpisu, rzeczywiście, godny pisiego mózgu :) |
|
PIS PO Jedno ZŁO!!!!!!!!!!!A pis co? :D :D :D Nie masz mózgu "człowieku". |
|
A będzie też na konwencji posłanka Pawłowicz? I czy znowu nazwie flagę UE szmatą? Patrzcie, jak ta UE dla jedynie słusznej partii ważna się zrobiła - same korzyści, bo to i paru (no men omen) członków da się tam wepchnąć, żeby pożyli jak pączusie, a to można powiedzieć, że się wyciągnie kasiorkę, żeby przekupić kolejną grupę społeczną. Pewnie największemu specjaliście od wszystkiego marzy się, że przejmie kilka kolejnych urzędów, żeby nikt już się go nigdy o nic nie czepiał... Szkoda gadać - trzeba głosować.
|
|
Jak czytam te wypowiedzi,to włos się na głowie jeży.Czy zdajecie sobie sprawę co czeka Polskę i Polaków jak wygrają ci z opozycji?Po pierwsze natychmiast zbiedniejemy i żadnych pieniędzy Polacy nie będą otrzymywać, bo mamy być niewolnikami UE i tam jako ich pachołki pracować. 500+,300+ i inne dobra dla narodu się skończą. Za to LGBT i im podobni będą deprawować i gwałcić nasze dzieci,będzie tak jak jest na zachodzie. Metody Macrona chce wprowadzić w Polsce Schetyna. Zobaczcie co się już dzieje w miastach gdzie rządzi PO!!Nauczyciele niech nie liczą w przyszłości na podwyżki bo 8 lat ich rządów doprowadziły do ruiny i nędzy.OPOZYCJA NIE UMIE RZĄDZIĆ!!
|
|
Mimo że Pani poseł Beata Mazurek jest z Chełma to właśnie na nią będę głosował z rodziną i przyjaciółmi a nie na
"COŚ TAM COŚ TAM" ....... To coś tam coś tam, sprawdziłem jako posłankę zadając jej problematyczne pytanie z jej sejmowej dziedziny - również mi odpowiedziała "COŚ TAM COŚ TAM ". Chociażby z tego powodu - mam już pewność że na mojej karcie wyborczej nie mogą się znaleźć ani kruki ani żuki .
|
|
Przed chwilą słyszałem w Polskim Radio jak Jarosław Kaczyński zachwalał osobę Elżbiety Kruk jaką kandydatkę do PE.
Mocno mu się dziwię, bo ta kobieta to spychacz nad spychacze , może by się sprawdziła sprzedając cebularze na Podzamczu ale nie jako parlamentarzystka. Ja będę głosował na Panią Beatę Mazurek - kobieta rzeczowa , profesjonalny polityk . Dla mnie lubelskie JEDYNKI jak Michałkiewicz i Kruk to takie zbuki w gnieździe , ani z nich się nic nie wylęgnie ani jajecznicy nie usmażysz. Jeżeli do jesiennych wyborów Kaczyński nie zreflektuje i nie zastąpi ich tu w Regionie ludźmi , młodymi , wykształconymi , prężnymi to i jego autorytet może tu polec. Tak tak - musimy powiedzieć prawdę że ci w/w utrzymywali się dzięki autorytetowi Jarosława Kaczyńskiego a nie swoim . Oni nie potrafili wyjść z jakąkolwiek inicjatywą - i są postrzegani jako mierni, bierni ale wierni. Sam na własnej skórze ostatnio tego doświadczyłem w zetknięciu z ich biurami. Sam z Kaczyńskimi byłem od czasów Porozumienia Centrum , od Pani Profesor Teresy Liszcz, ale na takie miernoty jak teraz głosować mi nie przychodziło. W maju zagłosuję na Panią Mazurek ale jesienią będę musiał się zastanowić czy zagłosować na przykład na Muszyńskiego z ostatniej pozycji i stracić głos albo nie głosując, pozostać z rodziną w domu.
|
|
Super konwencja. Brawo PiS. Brawo ElaKruk
|
|
Poseł Kruk, najlepszą kandydatką. Wspaniałe przemówienie!
|
|
Ja głosuję na PiS. Po dzisiejszym wystąpieniu P. Morawieckiego już nie mam wątpliwości
|
|
Elżbieta Kruk ma mój pewny głos! Dzisiaj na konwencji kolejny raz udowodniła, że jest najlepszą kandydatką do PE!
|
|
Glosujemy riodzinnie na PiS,bo wprowadził politykę prorodzinną, która w państwach UE jest od wielu lat!
|
|
Tylu konstytucyjnych bandziorów w jednym miejscu... Można by nurtem ich aresztować. Wszystko w swoim czasie.
|
|
Kobiety z PiS wygladaja jak przebrani mezczyzni.
|
|
My też tylko PIS obstawiamy bo jedynie on ma program dla Polski. Realizuje go a nie oszukuje. .
|
|
Ja zagłosuje na Pis przynajmniej pieniądze wyda na pomniki. To przynajmniej pożyteczne będzie !!! Fajnie ze zmienili szybko zdanie ze Unia Europejska jest już raptem super . A martwilem sie że Pis już nie ma pieniędzy w budżecie państwa i dlatego chcą za wszelką cenę do tego Parlamentu Europejskiego sie dostać. Hm... może jakbyście obiecali np. 100zł za królika to i sąsiadka na Was tez by zaglosowala ?pamietajcie drodzy moi Pisowscy przyjaciele propaganda polowa sukcesu :-)
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|