żal.pl. serio ?
|
|
Skoro Duszek z PIS-u może jeździć po deptaku po 22.00, tzn. że każdy może ! I każdy, tak jak Duszek będzie robił z nas wariatów, jeżdżąc po deptaku bez konsekwencji.
|
|
Kultura jeżdżenia i parkowania w Lublinie zblizona do Kongo czy Somalii. Bezprawie, chamstwo, dzicz. I miasto bezradne. Niebawem na deptaku i pl litewskim zobaczymy pakujące samochody. I nikt z tym nic nie zrobi. Kogoś rozjada to debile będą pisać "wtargnal", lazł jak święta krowa.
|
|
Coś ci politycy z Wiosny w Lubelskiem za bardzo w piórka obrośli....to afera w partii, to wjeżdżanie na deptak i głupie tłumaczenie się; nie podoba mi się takie podejście to rzeczywistości i nie przekonuje mnie wcale do tej partii
|
|
Jaka partia taki spot. Dno i tyle.
|
|
Kierowca, ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
|
|
Kandydat Walasek ma niemieckie tablice rejestracyjne ? ojej
Jestesmy w Polsce.
|
|
Można powiedzieć że pis to takie disco polo polskiej polityki dno ,metr mułu wodorosty
|
|
Kampania wyborcza rodem z lat 90-tych chyba Polacy dojrzeli od tamtych czasów i woleliby poznać życiorys kandydata do dwóch pokoleń wstecz a potem chętnie poznaliby z jakim programem może zainteresować swoich wyborców.
|
|
Miało być strzał w dziesiątke... a wyszedł "samopostrzał w kolano"
|
|
Audi na niemieckich numerach rejestracyjnych, strzał w kolano wizerunkowy. Ktoś kto nagrywa taką szmirę naprawdę nie widzi takich szczegółów?
|
|
Międzyrzec Podlaski przeprasza za Duszka.
|
|
W naszym województwie jest tylko jeden kandydat godny mojego głosu. Reprezentuje Federację dla Rzeczypospolitej Marka Jakubiaka. Startuje z listy nr 1 miejsca 9. Paweł Janulewicz osoba godna zaufania.
|
|
A gdzie te cztery osiemnastki?
|
|
PiS popierał i w dalszym ciągu popiera pedofilię w Kościele. pamiętajmy o tym przy urnach wyborczych.
|
|
dwa słowa do kandydata do parlamentu EU:
ALE DNO.
|
|
Czy to się dzieje naprawdę?? Czytam i nie mam słów.. Ja wiem.. majteczki w kropeczki i że do tanga.. Ale nosz.. GDZIE MERYTORYKA?? JĘZYKI.?? POMYSŁY??Niee.. To chyba jakiś sen..
|
|
FIUTKU z Lublina a co ty się tak tym kościołem przejmujesz komuchu,rzecież tam nie chodzisz?Zajmij się pedofilią żydolewackich polityków czy aktorzynów...
|
|
Europosłem powinna być osoba przynajmniej ze stopniem naukowym doktora.
Nie mówiąc już o znajomości języków obcych w stopniu zaawansowanym.
|
|
Europosłem powinna być osoba przynajmniej ze stopniem naukowym doktora. Nie mówiąc już o znajomości języków obcych w stopniu zaawansowanym.No to masz lista nr 1 miejsce 9. Doktor nauk ekonomicznych. Do tego jedyny, co jasno opisał swoje korzenie do 3 pokolenia. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|