Członkowie PIS w województwie lubelskim oddadzą głosy na Jedynkę listy PO - Michała Kamińskiego.PIS-owcy z Lubelszczyzny są lojaln i i wierni w przyjażni.
|
|
Ręce opadają, Pan Profesor odcina się od programu Partnerstwa Wschodniego, tego samego programu który wielką sympatią darzył PiS a także świętej pamięci Lech Kaczyński. Czegoś tu nie rozumiem, ordynarne odcinanie się od korzeni?
|
|
samodzielna polityka wschodnia
czy to aby napewno idzie to w parze z programem wyborczym partii z której list startuje ten nieszczęśnik?????
kolejna wpadka Parucha, szkoda nawet słów
wstyd i żenada, żeby na jedynce wystawić tak beznadziejnego i nieprzygotowanego kandydata
|
|
Kolejna porcja błyskotliwych wywodów jedynki PiS....same puste hasełka ale brakuje mi hitu podobnego do "na Lubelszczyźnie trzeba budować dobre drogi".....daj sobie spokój Waldek, z czym ty się pchasz do Brukseli....koszerny wąs to trochę za mało
|
|
A u mnie jest skreślony za prymitywną krytykę profesora Piotrowskiego. TO BYŁO SŁABE. Ale widać tylko na tyle go stać.
|
|
samodzielna polityka wschodnia czy to aby napewno idzie to w parze z programem wyborczym partii z której list startuje ten nieszczęśnik????? kolejna wpadka Parucha, szkoda nawet słów wstyd i żenada, żeby na jedynce wystawić tak beznadziejnego i nieprzygotowanego kandydatano właśnie też mi coś tu nie pasuje on chyba sam nie wie o czym mówi. |
|
-widać ze Pan profesor na temat polityki wschodniej ma uboga wiedzę.
|
|
Parucha to nawet nie zapraszają na spotkania poruszające tematykę gender
Ciekawe jaki jest tego powód?
Czyżby to ukryta opcja genderowa?
|
|
jak napisał max, znak rozpoznawczy tego kandydata puste hasła i ogólniki
co za masakraaa, podejrzewam że pierwszy lepszy student politologii wie więcej od tego profesora
nie nie i jeszcze raz nie, parlament europejski to nie miejsce na taką fuszerkę
|
|
z tym wąsikiem to pan kariery w PE nie zrobisz, to nie PRL
|
|
Spokojnie panowie i panie. Nikt normalny na tego krasomówcę nie odda głosu. PiS się nie popisał z jedynką, ale od czego są dalsze miejsca.
|
|
Spokojnie panowie i panie. Nikt normalny na tego krasomówcę nie odda głosu. PiS się nie popisał z jedynką, ale od czego są dalsze miejsca.Panie mogą być spokojne, panowie powinni uważać. |
|
On mi jakiś taki nijaki.
|
|
Ten ananas zdobędzie 20 głosów, 7 od studentów którzy zaliczyli u niego egzamin na pięć i 13 od emerytów, którzy wejdą do lokalu wyborczego po to by kupić zestaw ultranowoczesnych garnków.
|
|
Waldemarze czytam twoje postulaty i niestety są bardzo ogólnikowe, Profesorze gdzie jakieś konkrety?
|
|
Ale się fajans rozgadał, że ho, hooo...
|
|
Członkowie PIS w województwie lubelskim oddadzą głosy na Jedynkę listy PO - Michała Kamińskiego.PIS-owcy z Lubelszczyzny są lojaln i i wierni w przyjażni.Mojego głosu nie dostanie ani Paruch, ani tym bardziej Kamiński (pseudo "koryciarz") |
|
po co te pierdy Paruch, jedziesz do Brukseli po kasę, kasę dla siebie a nie Lublina czy Lubelszczyzny a o polityce wschodniej to ty wiesz tyle co ja o kolarstwie w Mozambiku.....................................
|
|
a ja wolę Parucha niż Kamińskiego ,który już ma 13 tys emerytury zaklepane z E P który ma tyle twarzy i partii co kostka rubika .Nie głosujemy również na p.Nowacką spadochron -potrzebiujemy przedstawicieli regionu faktycznie mieszkających w regionie tu żuyją tu pracują tu robią zakupy .
stop obłudzie spadochroniarzy -Głosujemy na mieszkańców regionu ,którzy tu pracują i tu bedą mieszkać ,a nie zabrać kase z biedniejszego regionu .
g
g
st
|
|
po co te pierdy Paruch, jedziesz do Brukseli po kasę, kasę dla siebie a nie Lublina czy Lubelszczyzny a o polityce wschodniej to ty wiesz tyle co ja o kolarstwie w Mozambiku.....................................Znaczy się, jesteś Gnom najlepszym znawcą kolarstwa w Mozambiku :P co by nie mówić o Paruchu, to akurat na tym (znaczy się na polityce wschodniej się zna, miałem z nim dawno, dawno temu wykłady i pamiętam, że o wielu właśnie teraz zachodzących tam zjawiskach, ze szczególnym uwzględnieniem wojny w gruzji i zajść na Krymie zjawiskach mówił jeszcze przed 2005 rokiem |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|