Typowałem zupełnie inaczej!Widać, że kompletnie nie rozumiem realiów Lubelszczyzny i nie powinienem się wypowiadać.Z drugiej strony jest tam wiele do zrobienia i naprawienia,więc może jednak....?!
|
|
no bo na niego głosowali same chłopki roztropki i druchowie. Ino PSL. I w tym bogobojnym świętym zadupiu jakim jest lubelszczyzna nikomu nie przeszkadza to, że chłop zostawił ślubną żonę. jak to tak? nie po bożemu. |
|
też typowałem kogo innego, może dlatego że nie interesuje mnie posada w urzędzie
|
|
Biedna ta nasza lubelszczyzna ... może dlatego biedna bo głosuje na PSL, a oni zrobią wszystko, żeby dalej była biedna bo inaczej stracą głosy ..
|
|
liwiec - chłopki głosowały na PIS. PSL w rolniczych powiatach uzyskiwał 13, 15, 17 i 10 % głosów |
|
Waldek niech wraca na rolę do żony i dzieci, orać a nie polityka w głowie. |
|
Co do tej pory zrobi Pawlak dla Lubelszczyzny ?
|
|
100% racji! Ale niestety nasze województwo jest na poziomie najbiedniejszych regionów Rumunii i myślenie ludzi tez jest podobne |
|
|
|
Waldemar Pawlak to najlepszy kandydat na Prezydenta Polski.Jest szczery i prawdziwy.Nie udaje nikogo i potrafi być sobą.Ma swoje zdanie i potrafi postawić na swoim.Ja na pewno oddam głos na Waldemara Pawlaka czy to się komuś podoba czy nie. Dla mnie to najbardziej odpowiedni kandydat na głowę państwa!
|
|
co za bezczelni dziennikarze. Gazeta Wyborcza która w rankingu na rzetelność zakwalifikowana została do tej samej grupy co" NIE" i "Fakty i Mity" podaje że wygra Komorowski w pierwszej turze.
A na takich oszustów jak wy, to zmieniamy ustawę o CBA, które teraz będzie mogło na każdego zbierać haki. I zaczniemy od was. Brawo Bronek.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|