Kandydaci Trzaskowski, czym będziecie dklejać Polskę? Taśmą samoprzylepną? Przypominam, że dzisiejsza Polska nie jest państwem z tektury ani kamieni kupą. I jeszcs uwag. Po wyborach, w poniedziałek, prezydentem będzie, bo jest, Andrzej Duda.
|
|
"Miszcz" taśmy klejącej już pokazał w stolicy, jak potrafi sklejać. I to dosłownie...
|
|
"Miszcz" taśmy klejącej już pokazał w stolicy, jak potrafi sklejać. I to dosłownie...Samotny warszawiak mieszkający w 20 m2., mieszkaniu płaci za wywóz ŚMIECI, miesięcznie 65 zł. Sprawiedliwość i solidarność wg Rafała Trzaskowskiego. |
|
szambolan - smakosz "pancernej czekolady"
|
|
"wielka" kupa POparcia
|
|
O, sami piewcy mowy miłości nam się objawili, esteci, miłośnicy, znawcy i krzewiciele piękna ojczystego języka!
Lance do boju, szable w dłoń, pisuara goń goń goń!
|
|
Prawdziwe lubelskie autoretyty demokracji Trzaskowskiego wspierają. Prędzej mu przeciwników zmobilizują niż zwolenników
|
|
Prędzej mu przeciwników zmobilizują niż zwolennikówSpokojna Twoja rozczochrana...Za słabosilny jesteś w te klocki, wracaj do piaskownicy. Lance do boju, szable w dłoń, pisuara goń goń goń! |
|
Piękna nasza Polska cała - bez gejzerów i Rafała...
|
|
A TECZOWY debil znowu jak sraczka - atakuje znienacka. W bezsilnej wściekłości, z ukrycia, minusuje zawzięcie. Oj, ten bóldup...Ale z pismatołkami już tak jest, jak z grą w szachy z gołębiem. Jak zacznie przegrywać, to rozwali skrzydłem pionki, zwali kupala na szachownicy i odleci wrzeszcząc: wygrałem!
Lance do boju, szable w dłoń, pisuara goń goń goń!
|
|
Najgorszy Prezydent w historii wolnej Polski. Marionetka małego dyktatorka. Wstyd. Kupieni za łapówki wyborcze, zmanipulowani przez reżimową TVPis. Wkrótce dogonimy Białoruś i Putina. Jak nas wywalą z Unii to ciemny lud zrozumie po kieszeni w jakim kierunku zmierzamy. Tylkowo dlaczego cierpieć musimy wszyscy .
|
|
niech pokaże wyniki testów na obecność narkotyków - nie wygląda na zdrowego
|
|
niech pokaże wyniki testów na obecność narkotyków - nie wygląda na zdrowego[/quote]"Ja cztery lata temu nie byłem posłem" i "cztery lata temu oczywiście byłem posłem" [quote] |
|
Rafał Trzaskowski to najlepszy kandydat. Będzie reprezentował nas wszystkich.
|
|
"W ciągu całego mego życia widziałem w naszym kraju tylko dwie partie. Partię polską i antypolską, ludzi godnych i ludzi bez sumienia, tych, którzy pragnęli ojczyzny wolnej i niepodległej, i tych, którzy woleli upadlające obce panowanie. Adam Jerzy Czartoryski
|
|
"Ja cztery lata temu nie byłem posłem" i "cztery lata temu oczywiście byłem posłem" - takie coś bez pamięci ma reprezentować Polskę ???
|
|
sklei Polskę ????? chyba ta taśmą co szybkę przyklejał do drzwi
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|