W tych wyborach może wygrać wariant "walcie się!" (dopisywany na kartach do głosowania).
|
|
Firmy padają jak muchy a tymczasem władza jest zajęta walką o ... utrzymanie władzy
|
|
Czy to prawda, że PiS prze do wyborów tylko dlatego, że naczelnik Kaczyński przewiduje spadek poparcia dla swojej partii? Ciekawe skąd takie przewidywania? Czyżby państwo było gołe i wesołe i nie ma żadnych realnych pieniędzy na pomoc dla przedsiębiorców? To jedyne sensowne wytłumaczenie
|
|
Zgodnie z propozycją listonosze mają wrzucać pakiety wyborcze do skrzynek pocztowych. To jest jakaś abstrakcja. Wiecie ile ludzi mieszka gdzie indziej a jest zameldowanych gdzie indziej??? I co teraz ludzie mają jeździć do tych skrzynek?? A po drugie ja nie mam skrzynki pocztowej to jak mi listonosz dostarczy pakiet wyborczy??? Wrzuci mi za ogrodzenie ??? To jest prawidłowe dostarczenie kart do głosowania?? Ludzie te wybory to będzie jedno wielkie oszustwo.
|
|
Czy to prawda, że PiS prze do wyborów tylko dlatego, że naczelnik Kaczyński przewiduje spadek poparcia dla swojej partii? Ciekawe skąd takie przewidywania? Czyżby państwo było gołe i wesołe i nie ma żadnych realnych pieniędzy na pomoc dla przedsiębiorców? To jedyne sensowne wytłumaczenieOczywiście, że nie ma. Większość zaskórniaków na czarną godzinę została wydana a właściwie rozdana. Głównym punktem "Tarczy Antykryzysowej 2.0" jest podobno umożliwienie Poczcie Polskiej zaglądania do prywatnej korespondencji Polaków i skanowania jej. Trzeba przyznać, że to dość ciekawy i innowacyjny sposób na pomoc polskim firmom. |
|
Dzienniku! Będziesz na tyle odważny, żeby uruchomić sondę na swojej stronie?
|
|
W piwnicach komitetów PZPR, jeszcze w latach 50 znajdowały się nierozwiazane worki z głosami w słynnym referendum 3 x TAK. Taka sytuacja może powtórzyć się o ile dojdzie do korenspodencyjnych wyborów prezydenckich.
|
|
Sejm uchwalił ustawę ws. głosowania korespondencyjnego w wyborach prezydenckich w 2020 r.
|
|
Wiekszpsc lewakow nie chce ale wiekszosc Polakow chce glosowac .bzdury piszecie
|
|
Miki345 to ty piszesz bzdury prawicowy tepaku,nikt ci nie broni glosowac idz i glosuj jak ci zycie niemile i nie wyzywaj od lewakow bo sam niewiesz co to slowo znaczy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|