a pan Dudziński tyle toreb tzw. reklamówek rozdał z napisem dziękuję za głos i nic, nie zdążył do wszystkich dotrzeć czy też go najzwyczajniej nie lubią
|
|
I cóż teraz Ździcho bedzie robił jak sie nie dostał do parlamentu?Jaka przyszlość przed nim?Może koalicja z samąbroną?Może etat ministra w przyszłym rządzie (kultury i sztuki,rolnictwa...?).A może po prostu bedzie wicepremierem?
Myśle,że sie nad nim ulitujo i dadzo mu jakiś etat
|
|
Ja głosowałem na prof. Zaleskiego. To czlowiek wielkiego formatu, o wspaniałym sercu. Naprawdę wielka klasa! Bardzo mi przykro, że z listy PO na Lubelszczyźnie wygrała osoba, która nie posiada żadnego związku z moim miastem. To idiotyczne nieporozumienie! Głupie rozgrywki na tak zwanej "górze"... eeh, szkoda gadać...
Panie Profesorze! Jest Pan Wielki!
Gorąco pozdrawiam,
P.
|
|
Brawo Libertas,brawo Podkański - wyborcy wiedzą na kogo głosować!!!!
|
|
No cóż Zdzichowi się nie udało, jego nosicielowi teczki TW Markowi też, ale chyba Krzysiu wskakuje do Sejmu?
|
|
Dziwię się że ktoś głosował na Wojtasa. Przecież był na listach IPN jako tajny współpracownik służb bezpieczństwa PRL, które przecież kaowały również chłopów!!!! Kiedy go odwołają??
|
|
Szkoda, że w naszym województwie jest 9016 deb***i głosujących na podkańskiego.
|
|
Co gul skoczył czerwona zarazo? "Podkańskiego" pisze się z DUŻEJ litery! Ale czego ja oczekuję... |
|
Wojtas: "Zdobyliśmy o tysiąc głosów więcej niż pięć lat temu"
To znaczy, że 1000 nowych etatów dla półgłówków udało się stworzyć w administracji?
|
|
Żal mi ludzi, którzy głosowali na kandydatów "spadochroniarzy". Teraz to interesy Warszawy a nie Lublina będą reprezentowane w Brukseli. to wciąż niedojrzałość demokracji i patriotyzmu lokalnego.
|
|
Ten PSL to przesadza na lubelszczyźnie. Dawne komuchy , obecni liderzy upychają członków swoich rodzin i partii na wszystkich stołkach kierowniczych w rządzonych prrzez nich resortach i samorzadach. Najczęściej nieposiadających kompetencji. Opanujcie się!!! |
|
Ludzie, nie znaczy, ze skoro nasza przedstawicielka z regionu nie pochodzi z Lublina, to w PE nie bedzie reprezentowac interesow lubelszczyzny.... Moze dajcie Jej sie wykazac, a nie skreslac od razu... co?
prof. ZZ tez jest naplywowy... z zachodniej Polski...
|
|
G.... prawda! On zna problemy Lubelszczyzny, bo od wieeeeeelu lat jest związany z lubliniem. Pani Bobińska to jakieś nieporozumienie! Żenada!
|
|
Ten kto wypisuje brednie na Posła Podkańskiego jest chory na urojenia |
|
Wielka szkoda że Podkański nie wszedł bo tylko on wspierał wiesz lubelską
|
|
Widzisz Wojtas nawet twoje żenujące działania z czsów dobrze ci znanych . machającego kartką z paszkwilami nie przyniosły ci zwyciestwa.
A może tak bys sie pochwalił lubelskim rolnikom ile na kampanie wydaliscie kasy . skoro tak dbacie o rolników że prawie głodem przymieraja na wsi.
Widzisz troche jednak zamało ludzi jeszcze ze swoich rodzin pozartudnialiscie bo zbraklo ci i mało etatów stworzyliscie dla miernoty swojej a to tylko wasz elektorat i tylko ci was wybieraja ..etatowcy
|
|
prawdziwym patriotą
Prawdziwym patriotą jest Pan Podkański, który ciągle pomaga innym i troszczy się o dobro Polski i POlaków.Szkoda, ze o tym tak szybko zapomnieli koledzy z PSL. Będzie Go brakowało w Parlamencie Europejskim. Dziwne jest nasze społeczeństwo Lubelszczyzny. Jak można głosować na przybyszów. Czy u nas brakowało Kandydatów? Wyborca.
|
|
Może do Paryża pojedzie na spotkanie z Czapskim.Wtedy to se pogadajo.Krzywdy se nie zrobio,trochę tam zarobił w tej Brukseli to oszczędności majo. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|