Z miasta inspiracji taka P0rażka ?
|
|
Chodzi Ci o sklep na Tumidajskiego? Podobno nie ma już z tym nic wspólnego. Za to sklep na Niepodległości wyremontujemy i zmodernizujemy jej Wszyscy (mieszkańcy RSM Motor) dzięki PREZESOWI i leśnym dziadkom (pomimo sprzeciwu mądrze myślących) którzy przegłosowali ten durny pomysł.
|
|
Chodzi Ci o sklep na Tumidajskiego? Podobno nie ma już z tym nic wspólnego. Za to sklep na Niepodległości wyremontujemy i zmodernizujemy jej Wszyscy (mieszkańcy RSM Motor) dzięki PREZESOWI i leśnym dziadkom (pomimo sprzeciwu mądrze myślących) którzy przegłosowali ten durny pomysł. |
|
Zemsta Słońca Ratusza na Matce Teresie.
|
|
Tępa dzida i tyle w temacie.
|
|
Kiedyś słyszałam że pracownice Sejmu śmieją sie z nowych posłów bo Ci zwykle pytają " z której komisji jest najwięcej fajnych wyjazdów" i w taki sposób osoba która nie mówi ani beeee ani meee po angielsku , zostaje członkiem komisji współpracy z USA. Komuna w Polsce minęła dawno temu a zarówno politycy jak i dziennikarze nie potrafią się wysłowić podstawowym angielskim ...........o przysłowiowych Kowalskich nawet nie wspomnęSą starzy posłowie, którzy też nie znają słowa po angielsku. Na szczęście boją się latać... Boją się wszystkiego, więc mają ochronę... |
|
Panią Wcisło jeszcze można przełknąć ale to że, Pan Krawczyk dostał się z tak mikrym poparciem jest jakąś porażką. Czy ten człowiek kiedykolwiek przepracował z jeden dzień w prywatnej firmie? Fajnie tak się przerzucać na państwowym. Żeby była jasność nie jestem wyborcą PISu ale kandydaci PO z naszego miasta mnie jakoś drażnią.
|
|
To wcisło wlazło?
|
|
***s://***youtube.com/watch?v=DjM3OPGtrg4&pbjreload=10
|
|
POsłanka Marta Wcisło. Pseudonim "Dyskretna".
|
|
Pani Wscislo bardzo nie lubi jabłek z wiadra
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|