Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

„Wiem, ale nie powiem”. Lubelska posłanka pod ostrzałem dziennikarzy, ale i koleżanki z listy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 października 2019 r. o 13:15 Powrót do artykułu
Z miasta inspiracji taka P0rażka ?
Odpowiedz
Chodzi Ci o sklep na Tumidajskiego? Podobno nie ma już z tym nic wspólnego. Za to sklep na Niepodległości wyremontujemy i zmodernizujemy jej Wszyscy (mieszkańcy RSM Motor) dzięki PREZESOWI i leśnym dziadkom (pomimo sprzeciwu mądrze myślących) którzy przegłosowali ten durny pomysł.
Odpowiedz
  1. Przyganiał kocioł garnkowi.
  2. Dziennikarze zadawali pytania spoza specjalizacji tej kobiety. Mogli zapytać np. o podlizywanie się oligarsze branży deweloperskiej, zwłaszcza głosowaniem o godzinie 4.38 w sprawie "studium planistycznego".
  3. Czy były pytania w sprawie grodzenia lubelskiego osiedla Niepodległości - co np. nawet uniemożliwia wjazd sprzedawcom, którzy stanowią konkurencję dla sklepu rodziny Wcisło; ludzie z osiedla tak mocno narzekają na ten skandal, że być może zaczną bojkotować sklep, mający stać się monopolistą.
 Chodzi Ci o sklep na Tumidajskiego? Podobno nie ma już z tym nic wspólnego. Za to sklep na Niepodległości wyremontujemy i zmodernizujemy jej Wszyscy (mieszkańcy RSM Motor) dzięki PREZESOWI i leśnym dziadkom (pomimo sprzeciwu mądrze myślących) którzy przegłosowali ten durny pomysł.
Odpowiedz
Zemsta Słońca Ratusza na Matce Teresie.
Odpowiedz
Tępa dzida i tyle w temacie.
Odpowiedz
Kiedyś słyszałam że pracownice Sejmu śmieją sie z nowych posłów bo Ci zwykle pytają  " z której komisji jest najwięcej fajnych wyjazdów" i w taki sposób osoba która nie mówi ani beeee ani meee po angielsku , zostaje  członkiem komisji współpracy z USA.  Komuna w Polsce minęła dawno temu a zarówno politycy jak i dziennikarze  nie potrafią się wysłowić podstawowym angielskim ...........o przysłowiowych Kowalskich nawet nie wspomnę
Są starzy posłowie, którzy też nie znają słowa po angielsku. Na szczęście boją się latać... Boją się wszystkiego, więc mają ochronę...
Odpowiedz
Panią Wcisło jeszcze można przełknąć ale to że, Pan Krawczyk dostał się z tak mikrym poparciem jest jakąś porażką. Czy ten człowiek kiedykolwiek przepracował z jeden dzień w prywatnej firmie? Fajnie tak się przerzucać na państwowym. Żeby była jasność nie jestem wyborcą PISu ale kandydaci PO z naszego miasta mnie jakoś drażnią.
Odpowiedz
To wcisło wlazło?
Odpowiedz
***s://***youtube.com/watch?v=DjM3OPGtrg4&pbjreload=10
Odpowiedz
POsłanka Marta Wcisło. Pseudonim "Dyskretna".
Odpowiedz
Pani Wscislo bardzo nie lubi jabłek z wiadra
Odpowiedz
Strona 5 z 5

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...