Kto pierwszy, ten najlepszy.
Gratulacje.
|
|
Marek Gąsior. Tym bardziej, że etat w UMWL mocno niepewny.
|
|
To ta co Grabarczykowi kwiaty wreczala?
|
|
Kwiaciarka posłem/posłanką. Brawo Lublin
|
|
Gratulacje dla p. Marka Gąsiora.
|
|
Tak to ta drapichruście.
A kaczor podszyty tchórzem pisze obluzowany.
|
|
Gąsior w stadzie to ma klawe życie!!!
|
|
kto by sie spodziewał???? że wilk zdobędzie krasnik ? przeciez patrzącz boku to był bez szans; ale nieudolność i beztalencie dało znac o sobie; przegrali na własne wielkie życzenie; jak kuń wyglada to teraz każdy widzi; teraz docenią włodarczyka, wyczuł facio koniunkturę, wykorzystał i w stosownym momencie odpuscił; a ci zebrali baty jak niemowlaki.
|
|
Spaść z wiceministra na burmistrza byle jakiej mieściny? Blee...
|
|
Piotruś Czubiński się cieszy bo wraca na piedestał
|
|
Choma był na starcie bez szans. Pis strzelilo sobie w kolano wystawiając takiego facia. A co do Wilka to myślę, że to facet inteligentny i już z żadnymi kolesiami nie będzie trzymał i będzie samodzielnie podejmował decyzje, a te pisiaki się przekonają do jego decyzji i już nie będą nadstawiac uszu co powie ksiądz, tylko będą głosować zgodnie z rozumem i logiką. Moim zdaniem wśród radnych Pis nie ma prawdziwych działaczy społecznych, tylko chętni na diety radnych. Po to większość się tam pcha. Szkoda Czlonki i Iwana, bo to byli faceci glosujacy mądrze, nie jak partyjni, tylko zgodnie z interesem społecznym. Baluch też była mądrą radną, mimo że sterowal nią czasami
J. Ok. 8 mandatów to pomyłki totalne, dowód na to że większość wyborców to sorry, ale niestety muszę użyć słowa, barany.
|
|
brawo GONSIOR-MAREK
|
|
Trzecia kadencja - brawo Magdalena. Dziękujemy za S -17, Aqua Lublin itd.
|
|
BRAWO MY !!!! Nareszcie PiSiorska marionetka spadła ze stołka. Cały kraj ( poza betonowym Chełmem) pozbył się
pisiorskich chwastów z miast. Cieszy, że i ten zaściankowy Kraśnik wreszcie się przebudził. Zrozumieliście wszyscy ci , którzy wcześniej nie głosowaliście jak ważny jest udział w wyborach ? Rozumiecie to- dotarło? No to trzymać tak dalejc a za rok przepędzimy tę pisiorską swołocz na dobre . 4 litopada 2018r to dobry dzień dla Kraśnika- dzień zwycięstwa nad bezmózgowiem, chamstwem i obłudą ! JAK TU SIĘ NIE CIESZYĆ
|
|
Wojtek Wilk merytorycznie zawsze się wypowiadał chciałbym aby wspólpracowali z PIS oraz wspierać piłkarzy Stali Kraśnik warto utrzymać ten zespól ambitny minimum w 3 lidze
|
|
Teraz to dopiero Kraśnik będzie dziurą
|
|
Spaść z wiceministra na burmistrza byle jakiej mieściny? Blee...Janczarek z Kurkiem szybko go zastąpią :) |
|
miałem nieprzyjemność spotkać się z tą sztuczną inteligencją
|
|
Abramowicz w Gdańsku chciał powrotu Lenina do Stoczni Gdańskiej, Trzaskowski w W-wie powrotu do łask ubekom, Wilk chciał nam zafasować imigrantów....komuna wraca, a lewuchy cieszą swe czerwone czy różowe michy
|
|
A mi szkoda Pana Wilka, otoczył się paroma karierowiczami, oszukali mieszkańców i będą dzielić stołki.... Szkoda mieszkancow, choć to bagno jakie zostało nie będzie łatwo wysuszyc :-(
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|