profesor Czarnek powinien pozostac wojewodą albo byc awansowany na Marszałka bo ten obecny Zarząd Marszałkowski, to najgorsze miernoty z najgorszych miernot, jakie sa w PiS. Gorszy od nich jest tylko szef okregu 6 i pełny-nocnik PiS w miejscie Lublin
|
|
Boże chroń Polskę przed takimi " parlamentarzystami" ...
|
|
Jak wojewoda Czarnek zostanie senatorem i posłem, to kto będzie w Lublinie wojewodą?! Aż boję się myśleć :(
|
|
Czarnek na Prezydenta!!
Napiszmy wszyscy list do Prezesa, w którym poprzemy obecnego Wojewodę na stanowisko Prezydenta, albo Prymasa. Tak! Prymasa, ładnie byłoby mu w czarnym
|
|
Najlepiej na uczelnię niech wraca.
|
|
Najlepiej od razu na następcę samego najjasniej nam panującego prezesa...
|
|
Żeby tylko wiecznie bezrobotnemu tytanowi intelektu nie zabrał jedynki bo się chłopak załamie.
|
|
Najgorszy Wojewoda w dziejach Lubelszczyzny. A szczytem chamstwa było wyniesienie portretów poprzedników, i to w pierwszy dzień urzędowania.
|
|
Agencja pr czuwa. Niestety na swoim "poziomie".
|
|
Ciągnie ...e do koryta
|
|
Czarnek na Prezydenta!! Napiszmy wszyscy list do Prezesa, w którym poprzemy obecnego Wojewodę na stanowisko Prezydenta, albo Prymasa. Tak! Prymasa, ładnie byłoby mu w czarnymprawdziwe chamstwo doznacie jak JA zostanę WOJEWODĄ a le kurła nie jestem z PiSu |
|
Przemysław Czarnek jest bardzo dobrym wojewodom - powinien do sejmu startować
|
|
Przemysław Czarnek jest bardzo dobrym wojewodą - powinien do sejmu startować
|
|
hahahahaha - nawet taki tytan intelektu zrozumiał że senatorem nie zostanie ......!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Niewystawienie Czarnka to wyraz zawiści, zazdrości i chęci ukręcenia głowy, która wystaje ponad lubelski pis. Mam nadzieję, że ten głos ludzi z terenu będzie wysłuchany w Warszawie.
|
|
Cynik, prostak uważający siebie za Bóg wie kogo.
|
|
Kopia dołki pod michalkiewiczem .... Czarnek i tulajew
|
|
Wyjątkowy dupolizos prezesa.
|
|
Nie mam w rodzinie gejów ani lesbijek, ale mam 3 dzieci i męża . Głosuje więc ma tych którzy dbają o interes mojej rodziny. Czyli na PiS.
|
|
On sam nie wie do czego startuje dopiero muszą mu to powiedzieć
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|