Juz widać golym okiem ze PSLaki was wykorzystają i zrobią na cacy, tak jak Tusk zrobił na cacy lokalnych działaczy PO zabierając drogi dla Lubelszczyzny. Mieliśmy być łącznikiem z Ukrainą na Euro a teraz będziemy nikim... żałuje że oddałem na was swój głos.
|
|
Gazeta Polska podała,że Starownik to tajny współpracownik ps.Roman.Występuje na liście Macierewicza.
|
|
oni już tyle lat rządzili i co ? czas na zmiany nie jestem fanem p Palikota ale w tym punkcie go popieram wojewoda winien być z PO
|
|
to fajne, że są takie przymiarki ja jako ludowiec cieszę się z tego ale według mnie nie ważne jest kto będzie wojewodą a kto V-ce, ważne czy zdo ła coś dla nas zrobić. A tak na koniec panowie wojtas i palikot -[ dajcie coś Lubelszczyżnie a nie waśnie kto i zacz ?
|
|
Ciebie pogonić. Znasz wszystkich ludzi z PSL-u, myśle że nie więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka!
|
|
Zgadzam się ,że wojewodą powinien być predstawiciel Platformy.PSL wystarcy jak będzie wice i to najlepiej do spraw zbytecznych.
|
|
Sądzę ,że nie macie racji nowym wojewodą powinien zostać "Witos z Podlasia"choćby dlatego,że jest jedynym posłem w PSL,który ukończył tylko wieczorowy ekonomik.Ma więc zdrowy chlopski rozsądek,a i za wytrwalość też coś mu się należy?
|
|
Popieram drelowiaka JRURECZEK FRANCISZEK na WOJEWODE ale bylby ubaw
|
|
a na vice - prosze nie zapomniec o staroscie Szpaku!
|
|
... od drelowiaka do szpaka alternatywa PSL nijaka! Stawiam na Wojtasa !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Starosta to nie jest szpak -proszę nie ubliżać szlachetnym stworzeniom-jeśli już to tylko FOTO_MODEL powiatwy.Chyba gościińca nie czytacie.Ale na wice by pasował tylko mosty trzeba by poabezpieczać na trasie do Lublina żeby mógł bepiecznie dojeżdżać.
|
|
Wojewoda należy się PSLowi. Oni poprą każdą koalicję, która daje im stołki. Dlatego trzeba im to dać. To urodzeni patałachy i gumofilce. Proponuję na stołek wojewody pana Makarewicza, dotąd nie wymienianego.
|
|
Rodzika na wojewodę, on wszystkich zakasuje.
|
|
co ty człowieku opowiadasz PiS nawet RPO nie potrafi wdrożyć jestes geniuszem ze swoimi pogladami
|
|
Rodzika do prokuratora, a potem do więzienia
|
|
W gruncie rzeczy, czy ja jestem 'rozżalony'... Nie, chyba nie, bo za dużo się dobrego nie spodziewałem, mimo głosowania na PO. Ale, panowie z Platformy, moglibyście mnie pozytywnie rozczarować! To wy zdobyliście na Lubelszczyźnie więcej głosów, również dzięki mnie i całej mojej rodzinie, więc to wy powinniście objąć stanowisko wojewody (i odpowiedzialność) - a nie sprzedawać nasz region PSL-owi. I proszę uprzejmie o niewymienianie wśród potencjalnych kandydatów takich osób jak pan Łątka czy pani Strojnowska. Doprawdy, wiem dobrze, że Platforma ma lepszych fachowców do pełnienia tej funkcji!
|
|
PO nie weżmie żadnych resortów wiążących się z odpowiedzialnością za gospodarkę-tak kiedyś powiedział Niesiołowski(nie był wtedy jeszcze w PO) i to pewnie prawda.
|
|
to trzeba głosować na PSL i nie mieć żalu
|
|
Niewątpliwie taką osobą jest Pan Poseł Stanisław Żmijan z PO, a jego asystentem zostanie Maniuś ,,senator".
|
|
Gonić buraków z PSL a pierwszego Wojtasa (totalną marionetkę)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|