Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wprost: Ruch Poparcia Palikota ma długi, wierzyciele idą do sądu

Utworzony przez Anton, 25 września 2011 r. o 11:38
Palikot do kolejny Tymiński.Ten facecik jest już na aucie.Wychodzą kolejne sprawki, długi, nie opłacone faktury,bandyta na liście z nr.1 !!Chcecie żeby człowiek który za napad z pobiciem był posłem i zasiadał w sejmie ? Taki jest właśnie palikot.Powiem tak, miałem na niego głosować,na szczęście potrafię myśleć samodzielnie.
Odpowiedz
Anton napisał:
Palikot do kolejny Tymiński.Ten facecik jest już na aucie.Wychodzą kolejne sprawki, długi, nie opłacone faktury,bandyta na liście z nr.1 !!Chcecie żeby człowiek który za napad z pobiciem był posłem i zasiadał w sejmie ? Taki jest właśnie palikot.Powiem tak, miałem na niego głosować,na szczęście potrafię myśleć samodzielnie.
róznica jest taka ze tymiński był tylko z nikąd a ten to oszust i cyniczny cwaniak, który ma kilku kolesiów na wysokich stołkach w lublinie.
Odpowiedz
wyglada ze palikot moze dobry wynik osiagnac w kampanii to go trzeba oczernic i zniszyc,proste
Odpowiedz
Zlicytować dziada niech nie oszukuję ludzi ja w nim widzę młodego Hitlera !
Odpowiedz
O płatnościach Pana Palikota popytajcie mieszkańców Biłgoraja i okolic.Naprawdę warto!
Odpowiedz
Biłgorajak napisał:
O płatnościach Pana Palikota popytajcie mieszkańców Biłgoraja i okolic.Naprawdę warto!
Pytałam...wszystko urgulowane...poza tym nie dziwi mnie ze znajduja sie ludzie chcicacy go oczernic skoro ma takie wyniki w sondażach. Trzynan kciuki za JAnusza
Odpowiedz
Panowie zapomnieliście już jak na konto PO za sprawą Pana Palikota studenci wpłacali po 50 tys złotych ( Pan Łątka zsłużył na swoje stanowisko) . Widać mamy bogatych studentów w naszym kraju. Druga sprawa zapytajcie Pana Palikota jak się opiekuje swoim synem OLKIEM z 1 małżeństwa, który chodził do LO Zamoyskiego. Ciekawa sprawa syn prominentnego polityka, a chodził w wytartych spodniach i nie miał nigdy na drożdżówkę. Gratuluje Panie Januszu jeśli Pan chce tak dbać o Polskę jak o własnego syna to ja dziękuje.
Odpowiedz
Rozumiem, że woli Pan/Pani nepotyzm pełną gębą? Czyli cała rodzina po agencjach rządowych i urzędach? Odważne zmiany to totalnie niezależny kandydat: ruchjanusza.pl
Odpowiedz
Kochani wyborcy!! Nie dajcie się zwięść Palikotowi czy PJN. Obie te partie są tworami PO aby rozbić głosy...i osłabić siły wyborcze np.SLD czy PISu podczas wyborów 2011. Ruch Palikota jak i PJN są to marionetki sterowane przez klub PO. Oddając głos na te partie można być pewnym, że to głoś zmarnowany jeśli poważnie myślimy o zmianach w rzadzie i dobru Polski. A kto rządzi Polską??zobaczcie Nigel Farage - Czyż UE nie jest jak ZSRR, panie Tusk <<<<-----------szukaj tego na youtube.com lub google.pl, przeslij dalej! www.youtube.com/watch?v=Cc_sy0IbXIM&feature=player_embedded
Odpowiedz
Gratuluje teorii spiskowej... Nie mam nic wspólnego z PO, PJN czy też RuchemPalikota. W wyborach do sejmu nikt sam startować nie może, a Palikot przyjął moją ofertę i w zamian dał najwyższe miejsce na liście. Jestem obywatelem wkurzonym na to co się dzieje i uważam, że mogę i muszę to wszystko zmienić. Chętnie stanę do debaty z każdym kandydatem. Pozdrawiam, RUCHJANUSZA.pl
Odpowiedz
Palikot to błazen, fircyk w zalotach, populista i wichrzyciel. Z niego byłby premier jak z koziej d... trąba, szkodzący Polsce i Polakom. Mądrzy ludzie nie dadzą się zwieść jego obietnicom, spektakularnym akcjom i innym zagrywkom. Chłop z Biłgoraja- ludzie znający jego charakter powinni zabrać głos i przedstawić osiągnięcia tego "uzdrowiciela" Polski.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...