Palikot do kolejny Tymiński.Ten facecik jest już na aucie.Wychodzą kolejne sprawki, długi, nie opłacone faktury,bandyta na liście z nr.1 !!Chcecie żeby człowiek który za napad z pobiciem był posłem i zasiadał w sejmie ?
Taki jest właśnie palikot.Powiem tak, miałem na niego głosować,na szczęście potrafię myśleć samodzielnie.
|
|
róznica jest taka ze tymiński był tylko z nikąd a ten to oszust i cyniczny cwaniak, który ma kilku kolesiów na wysokich stołkach w lublinie. |
|
wyglada ze palikot moze dobry wynik osiagnac w kampanii to go trzeba oczernic i zniszyc,proste
|
|
Zlicytować dziada niech nie oszukuję ludzi ja w nim widzę młodego Hitlera !
|
|
O płatnościach Pana Palikota popytajcie mieszkańców Biłgoraja i okolic.Naprawdę warto!
|
|
Pytałam...wszystko urgulowane...poza tym nie dziwi mnie ze znajduja sie ludzie chcicacy go oczernic skoro ma takie wyniki w sondażach. Trzynan kciuki za JAnusza |
|
Panowie zapomnieliście już jak na konto PO za sprawą Pana Palikota studenci wpłacali po 50 tys złotych ( Pan Łątka zsłużył na swoje stanowisko) . Widać mamy bogatych studentów w naszym kraju. Druga sprawa zapytajcie Pana Palikota jak się opiekuje swoim synem OLKIEM z 1 małżeństwa, który chodził do LO Zamoyskiego. Ciekawa sprawa syn prominentnego polityka, a chodził w wytartych spodniach i nie miał nigdy na drożdżówkę. Gratuluje Panie Januszu jeśli Pan chce tak dbać o Polskę jak o własnego syna to ja dziękuje.
|
|
Rozumiem, że woli Pan/Pani nepotyzm pełną gębą?
Czyli cała rodzina po agencjach rządowych i urzędach?
Odważne zmiany to totalnie niezależny kandydat:
ruchjanusza.pl
|
|
Kochani wyborcy!!
Nie dajcie się zwięść Palikotowi czy PJN.
Obie te partie są tworami PO aby rozbić głosy...i osłabić siły wyborcze np.SLD czy PISu podczas wyborów 2011.
Ruch Palikota jak i PJN są to marionetki sterowane przez klub PO.
Oddając głos na te partie można być pewnym, że to głoś zmarnowany jeśli poważnie myślimy o zmianach w rzadzie
i dobru Polski.
A kto rządzi Polską??zobaczcie
Nigel Farage - Czyż UE nie jest jak ZSRR, panie Tusk <<<<-----------szukaj tego na youtube.com lub google.pl, przeslij dalej!
www.youtube.com/watch?v=Cc_sy0IbXIM&feature=player_embedded
|
|
Gratuluje teorii spiskowej...
Nie mam nic wspólnego z PO, PJN czy też RuchemPalikota.
W wyborach do sejmu nikt sam startować nie może, a Palikot przyjął moją ofertę i w zamian dał najwyższe miejsce na liście.
Jestem obywatelem wkurzonym na to co się dzieje i uważam, że mogę i muszę to wszystko zmienić.
Chętnie stanę do debaty z każdym kandydatem.
Pozdrawiam,
RUCHJANUSZA.pl
|
|
Palikot to błazen, fircyk w zalotach, populista i wichrzyciel. Z niego byłby premier jak z koziej d... trąba, szkodzący Polsce i Polakom. Mądrzy ludzie nie dadzą się zwieść jego obietnicom, spektakularnym akcjom i innym zagrywkom. Chłop z Biłgoraja- ludzie znający jego charakter powinni zabrać głos i przedstawić osiągnięcia tego "uzdrowiciela" Polski.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|