Szkoda, że połowy Polaków nie interesuje kto zostanie prezydentem...
|
|
szkoda że 36,74 głosowało na Kaczyńskiego. Jak wygra (pewnie kurski znajdzie jakiegoś dzidka z wermachtu) znowu bedzie wojna w Polsce i (liberum) weto |
|
bo Polacy są ślepi. zobaczyli katastrofę w smoleńsku, trumnę kaczyńskiego i wystarczyło by głosować na jego brata. ale tak to już jest na tym świecie |
|
Przypomnijmy też aferę hazardową, Grzechów, Rychów, Zbychów, całokształt rządowych działań "okołopowodziowych" a także przygotowania do Euro2012
|
|
Większość zagłosowała na Kaczyńskiego z litości nie zwracając uwagi na to, ze ten człowiek nie nadaje się kompletnie na prezydenta. Lubelszczyzna wiadomo, ciemnogród i mohery, to co się dziwić że na niego głosowano. |
|
Wcale się sondaże nie różniły TVP podawała 40 za Komorowskim i 35 za Kaczyńskim. 5% różnicy, to tylko TVN i Polsat manipulowały:] Ale tego należało się spodziewać.
|
|
Bo co zobaczyli ? "Z ostatniego sondażu wyborczego przygotowanego przez SMG/KRC dla TVN 24 wynika, że Bronisław Komorowski może liczyć na 44 proc. głosów, Jarosław Kaczyński 29 proc" Niemal 10% pomylki pomiedzy wynikami sondazowymi a realnymi to co to jest? A moze to dzieki sondazom Ty poszedlas glosowac na tego ktory na katastrofie wjechal w urzad pelniacego obowiazki prezydenta? 10% roznicy pomiedzy sondazami a realnymi wynikami to ponad 1,5 mln uprawnionych - ciesz sie, ciesz z podatnosci na manipulacje "grupy trzymajacej sondaze" |
|
piąte Andrzej Lepper - 2,17 proc., szóste Janusz Korwin - Mikke 2,42 proc ???!!!
podaje "Dziennik" - jak to policzono?
|
|
Kaczyński sie nie nadaje?? A Komorowski sie nadaje??!! Teraz dopiero zobaczycie jego polityke... Tylko bedzie za pozno!
Mam nadzieje,ze w drugiej turze wygra Kaczynski, osoba prawdziwa!!! A nie aktor...
|
|
Zawiodły sondaże? To Platforma zawiodła! I rozum tych, którzy mimo wszystko na nią stawiają też zawiódł.
|
|
Komorowski to akurat swoją politykę już zdążył pokazać. IPN, NBP, KRRiT... I nieważne czy jego decyzje była słuszne czy nie - mógł się wstrzymać i pozwolić te decyzje podjąć demokratycznie wybranemu Prezydentowi (czyli być może sobie...)
|
|
Wstyd!!!!! Jak można głosować na Kaczyńskiego???? Wstyd na całą Polskę. Czy wy nie rozumiecie, że ten cały marazm na wschodzie to przez PiS. Oby w II turze wygrał Bronek. Masakra z tą lubelszczyzną i całą ścianą wschodnią.
|
|
Moherku, nie popuść z wrażenia. Kaczorowi już podziękujemy, to człowiek fałszywy i przesycony nienawiścią jak zresztą wszystkie mohery, dlatego tak ci się podoba, natomiast ja takiego prezydenta nie chcę i na pewno nie zagłosuję na niego w drugiej turze. |
|
Ślepi są ci, którzy oddali głos na Komorowskiego. Taka hegemonia dobrze nie wróży. Wystarczy zapoznać się z projektami, które chce realizować PO by dostać gęsiej skórki. IV RP przy tym to pikuś...Może do II tury Naród się przebudzi i pogoni Bronka na Jamajkę... |
|
Wstyd to Ty jesteś deb***u! |
|
Ślepi są ci, którzy oddali głos na Komorowskiego. Taka hegemonia dobrze nie wróży. Wystarczy zapoznać się z projektami, które chce realizować PO by dostać gęsiej skórki. IV RP przy tym to pikuś...Może do II tury Naród się przebudzi i pogoni Bronka na Jamajkę... |
|
JAk sie kaczyński nadaje ?? Już raz go władza przerosła jak był premierem - nasz kłamca narodu co mówił że nigdy nie będzie premierem do puki jego brat jest prezydentem. Można wiele rzeczy mówić o zmarłym tragicznie kaczyńskim. ale myślałem że naród poszedł po rozum do głowyui nie wybierze drugiego, jeszcze gorszego z braci. Ale jak widać wystarczy troszkę pożerować na tragedii rodzinno-narodowej i wg. narodu prezydenture juz się dziedziczy... smutne to, ale dobrze że już niedługo wyemigruje na słowację. Nie będe płacił podatków na tych darmozjadów z pis i po. |
|
JAK MOŻNA GŁOSOWAĆ NA bronka WSTYD. ON JEST PROSTY JAK OD SZPADLA TRZONEK
|
|
A mozesz przedstawić program pisu ?? Bo ja jakoś poza innymi planami poza szykowaniem wojny polsko - rosyjskiej nie słyszałem. Niestety walka na teczki i polsko-polska nas juz znudziła. I dzięki opacznosci i dla dobra narodu całe szczęście Jarosław Kaczyński raz juz zrezygnował z bycia premierem, sam wtedy chyba zrozumiał iż do polityki się nie nadaje. A teraz po tragedii taka naćpana ogłupiaczami marionetka ma zostać prezydentem ?? Niech lepiej się zajmie sprawami rodzinnymi i zrobi sobie prawojazdy. Całe szczęście nie był on premierem podczas kryzysu, bo tego kraju juz dawno by nie było, moze poza jego chorą i urojoną wyobraźnią. Hitlera też popierały miliony i jak skończył.... |
|
Ty maluczki ludziku. Wypierdku PiSu żyj dalej w swojej ciemnocie. I nie śmiej nawywać się patriotą bo dlaeko ci do tego. |
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|