I pewnie o tę wypowiedź Ci chodzi. Trudno Dla mnie Prostak to ten, kto zamiast argumentów używają obelg, dla innych prostakiem jest ten co głosuje na Kaczyńskiego. Ja użyłem tego brzydkiego słowa uczciwie, inni chamsko i to tyleGość napisał:I za chwilę sam sobie odpiszesz, że nigdzie, i że jesteś prześladowany za poglądy polityczne [/quote] No widzisz i tu się mylisz. Gdybyś czytał uważnie moje wypowiedzi, doczytałbyś, że mam gdzieś co inni myślą o moich poglądach (a konkretnie obrażają mnie wypowiedziami tego typu:W dodatku nie umiejąc wskazać miejsca w którym miejscu kogoś obraziłem, co równa się tezie, którą podjąłem wcześniej: [quote name='kasado' post='305929' date='21.06.2010, 18:53:37']Do wszystkich eseldowców, platformersów i innych liberałów i postkomunistów (...) Dla Was taka rada, zajrzyjcie w słownik i odnajdźcie hasło Tolerancja, ponieważ jak czytam komentarze niektórych antypisowców to tak jakbym miał do czynienia z prostakami, którzy zamiast argumentów używają obelg. A to tolerancyjnym, inteligentnym ludziom (za jakich się uważacie) nie przystaje...Gość napisał:Oczywiście ze jesteś ciemniakiem i głupkiem, ale nie dlatego że głosujesz na Kaczyńskiego, bo to Twoje prawo, ale dlatego, że w tej samej wypowiedzi nawołujesz do tolerancji i jednocześnie obrażasz mających inne poglądy. W dodatku robisz to w sposób ordynarnie chamski, czyli typowy dla aparatczyka.
|
|
Trafiłes w sedno. A teraz przeczytaj forum od poczatku i policz obelgi ile ich padło z której strony |
|
######www.niezalezna.pl/article/show/id/35526 |
|
Skoro dla Ciebie elsdowiec, platformers, liberał i pseudokomunista to pedofil, gwałciciel, morderca i onanista to...ja Ci współczuje tak po prostu jako człowiek. |
|
No i widzisz jaki Ty jesteś rozgarniety, nawet prostego porównania nie zaczaiłeś. Więc łopatologicznie jak do aktywisty partyjnego: Ty poprzez zastosowany zwrot nazywasz liberałów i platformersów komunistami, a ja stosując ten sam zwrot Ciebie pedofilem (oczywiście tylko dla przykładu). A zarówno komunista jak i pedofil są określeniami negatywnie odbieranymi, obraźliwymi itd. Teraz kumasz? Na pewno kumasz, tylko udajesz że nie i dalej będziesz odwracał kota ogonem, bo co masz powiedzieć? Przyznać się do błędu i przeprosić byłoby nie w Twoim partyjnym stylu Niehonorowo |
|
Tam przy cytacie (konkretnie przy czasie, w którym post się ukazał) jest taka strzałeczka zwrócona w lewa stronę, kliknij sobie w nią, a zobaczysz do kogo jest to pytanie. Ja już Ci dziękuję za "rzeczową" rozmowę popartą "argumentami" (czyt. obelgami). Resztę sam sobie dopowiedz. |
|
Myślę, że jest w tym trochę racji - pamiętacie jak było po katastrofie nad Smoleńskiem? Rząd nie chciał wystąpić do Rosjan o przekazanie sprawy Polsce, a my - Polacy- wiemy aż zbyt dokładnie jak to z prawdą w tym kraju jest... No i teraz widać co w tej sprawie się dzieje... A co do prezydenta - to powinien nim zostać człowiek, który będzie chciał dobra dla Polski, nie będzie kłamać i "podlizywać się" lepiej uzbrojonym krajom!!!!!! Naszemu byłemu prezydentowi zależało na beatyfikacji x Jerzego Popiełuszki, zamordowanego przez Rosjan. X Jerzy powiedział takie słowa: brak prawdy jest podstawą wszystkich konfliktów. Ja się z tym zgadzam. Dopóki ludzie sprawujący władzę będą kłamać, dopóty będą waśnie i spory. Dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy wytykają kłamstwa... Szkoda tylko, że są przedstawiani jako CI Źli, kiedy walczą w dobrej sprawie:( |
|
Tak, niestety wielu Polakom nie chce się myśleć!!!! Wierzą w piękne słowa, dają się zwodzić tanimi sztuczkami psychologicznymi. Dobrze by było gdyby ludzie przejrzeli na oczy. Co się stało? Ludzie potracili prace, zafundowali nam zwiększenie lat pracy, dzieci muszą iść wcześniej do szkoły, aby wcześniej zarabiać na "emerytów", dziura budżetowa zwiększyła się, złapano posłankę PO na korupcji - związanej z prywatyzacją szpitali, była afera hazardowa.... Ludzie patrzą i nie widzą. |
|
Pytanie jest taki: czy to będzie dobre, jeśli Polska będzie jednopartyjna i wszystkie plany rządu bez przeszkód będą wdrążane? Ja uważam, że nie. Mam jedną uwagę do Pana Donalda Tuska. Jeśli mój tata wstąpiłby do wrogiego Wermaht-u aby nie trafić do obozu koncentracyjnego, oraz uchornić swoją rodzinę przed może złym losem, to byłby bohaterem, czy nie? Jakie wartości by mi przekazał? - Chyba takie by chronić swoją głowę i głowy moich najbliższych, nawet jeśli będzie to oznaczało służenie wrogowi i występowanie przeciwko własnemu narodowi. Ja tak to widzę. Ciekawe, jak ma Pan Tusk? Mój dziadek był więziony w obozie w Auschwitz, był zmuszany przez Niemców do ciężkich prac, należał do AK i Batalionów Chłopskich. Moja babcia przebywała w jednym z obozów koncentracyjnych na terenie Niemiec. Potem było prześladowanie przez komunistów, syn moich dziadków miał także problemy, za to...że był.Jestem wychowana w duchu patriotyzmu. Dlatego pytam się, gdzie jest patriotyzm u Pana Tuska, gdzie? Niech zacznie mówić prawdę, a nie piękne puste przemowy. On o Katyń nie walczył, nie znam też historii by walczył o Polskę. Kaczyński Jarosław, jaki ma temperament i wygląd taki ma, ale jest patriotą i powie co myśli. Można powiedzieć, że się go zna - bo on mówi własną opinię, natomiast Donald Tusk owija w bawełniane piękne słówka. Nie można więc powiedzieć, że się go zna. Mam szczerą nadzieję, że Polska nie będzie we władzy PO.
|
|
poubliżali sobie , nawyzywali się, i skończyło się myślenie
ot i cała polityka.
za 5 lat startuję w wyborach, ktoś to musi pociągnąć i powalczyć o PRAWDZIWĄ POLSKĘ i o normalne zasady
|
|
"Dziubek" w kubeł. |
|
Co za wywody prostego człowieka.Pytanie kto o Katyń walczył?. |
|
Czyżbyś się człowieku szaleju napił,żeby głupoty wypisywać. |
|
Kaczyński chce głosy ateistów coś cię pogięło. |
|
Za to ty głupia do kwadratu. |
|
Jak to nie aktor.A kto grał w dzieciństwie z bratem w filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc"Nie kłam chociaż. |
|
O dwóch takich Januszach ... czyli jak i dzięki komu można przegrywać wybory w Lublinie
Zapraszam do serialu "PLEBANIA". Rolę czarnego bohatera gra tam JANUSZ TRACZ. Sam aktor powiada, że jego nazwisko czytane wspak, brzmi: CZART. TRUDNO BYŁOBY JEDNOZNACZNIE WSKAZAĆ, KTÓRY Z DWÓCH JANUSZÓW (PALIKOT CZY TRACZ) STAŁ SIĘ PIERWOWZOREM DLA SWOJEGO IMIENNIKA. Zbieżności są zadziwiające. Otóż serialowy JANUSZ TRACZ gra rolę nadzianego biznesmena i finansowego giganta, dla którego motywem wszelkich działań jest czynienie ZŁA w każdej chwili i w każdym miejscu, w jakim zdarzy mu się zaistnieć, przy czym sukcesy na polu biznesowym pozwalają mu na uprawianie czarciego procederu również na polu poza biznesowym. W ostatnich odcinkach próbuje, poprzez podstawionego nikczemnika - sam pozostając w cieniu, przeniknąć do lokalnych struktur samorządowych; należy się domyślać, ze nie w celu czynienia dobra. Wydarzenia na Placu Litewskim w Lublinie (wiec kontra wiec) są wierną kopią serialowych prowokacji i gierek - ulubionego hobby filmowego JANUSZA TRACZA.
Tu kończą się, niestety, odniesienia literacko-serialowe. Rodzi się refleksja tyleż gorżka co niepokojąca. JAKIMI SZNURKAMI POCIĄGA POSEŁ JANUSZ PALIKOT NA LUBELSKICH SALONACH WŁADZY, ŻE TAKI OBLICZONY NA KONFRONTACJĘ - MOŻE NAWET SIŁOWĄ - WIEC MÓGŁ SIĘ W OGÓLE ODBYĆ, ŻE KTOŚ WYDAŁ NA NIEGO ZEZWOLENIE!!!.
TUPET i BEZCZELNOŚĆ okazały się być ponad ETYKĄ I PRZYZWOITOŚCIĄ.
Butelki??? Jeśli można było podstawiać studentów, którzy WŁASNE(?!!) pieniążki wpłacali na fundusz wyborczy PO - to równie dobrze można było dać komuś butelkę do ręki i POPROSIĆ o rzucenie jej w odpowiednim momencie.
PS. Panie Palikot! Prosimy o więcej tych i podobnych numerów! To najskuteczniejszy sposób na wybranie Prezydenta w osobie Jarosława Kaczyńskiego! Alleluja i do celu! Szkoda tylko, że pochodzi Pan z Biłgoraja. Takie sympatyczne MIASTO!
|
|
pamietacie jak Bartoszewski nazwal Polakow Ciemnogrodem..Ja sie osobiscie od tych slow odcinam..calkowicie glosuje na Jarka ..nie wbrew sobie i niepozwole siebie oczerniac i ludzi o podobnych mi pogladach..dla Mnie te slowa sa beznaczeenia jak i wasze platformersi..jak chcecie by na was mowili ociemniali wybierzcie sobie bronka.naprawde wyglada na to ze mamy raj na ziemi tu w Rp..Jest cudownie zarabiamy jak Amerykanie..nie ma co narzekac..powodzianie wlasnie buduja willlee z basenem..pielegniarki zarabiaja krocie..wszystko jest ladnie pieknie benzyna tania..przepraszam tak moze myslec tylko smarkacz co mu mamusia wszystko kupuje albo ten co sie dorobil najczesciej na przekrecie..wstyd mi naprawde za wasza znieczulice szczegolnie ludzi pokrzywdzonych czy to przez prawo czy rzad
Polecam film na yotube Platformers2010 oraz strone aferyprawa
|
|
bartoszewski stary ciul |
|
No właśnie, więc rozdzielmy Polskę na wschód i zachód! Będzie spokój ze wschodem, Warszawą i pieniactwem które reprezentuje JaroKluch! |
Strona 8 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|