Nijaki to polityk,jeśli uważa że PJN przekroczy próg wyborczy i wejdzie do parlamentu.
|
|
i to są właśnie pseudopolitycy - obojętnie z której partii byle blisko koryta bo pieniądz mu nie śmierdzi - obrzydliwość
|
|
ale LOL z 23 letnim sosnowskim przegrał do rady miasta a teraz chce być posłem z PJN ma chłopak fantazje. A poza tym jak trzyma kciuki za Bogdana Broniewicza to czemu mu nie pomaga, tylko przez jego decyzję startu Bogdan na 100% nie będzie miał mandatu widać jak umie podziękować kolegom z PO za zrobienie go kandydatem na prezydenta i wypromowanie na lokalnego "lidera". Zastanawia mnie czy ten tekst o tym, że lider musi być z Międzyrzeca dotyczył posła Żmijana czy senatora Bergiera - Adama i jego żony pracodawcy , który również jest z Międzyrzeca Chyba, że 4-ka z PJN ma takie ambicje, że senatora również chce mieć pod sobą.
Pozdrawiam lokalny obserwator śmiesznej bialskiej sceny politycznej
|
|
Adam... trzymamy kciuki bardzo dobra decyzja
|
|
panie Chodziński jest pan jak te wyskakujące reklamy w Dzienniku Wschodnim nie nadążysz ich zamykać , gdy znowu wyskakują lub jeszcze inaczej jesteś pan królikiem z kapelusza. Strategia pana którą pan "masz" jest prosta i oczywista , to koncepcja pana przyjaciela Broniewicza czyli będę startować w każdych wyborach jakie będą aż moja twarz opatrzy się ludziom i po 10 latach może mnie wybiorą. Kto jest tego przykładem , ano pana nowo pozyskany przyjaciel pan Abramowicz.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|