co tu komentować - ręcę opadają - juz nawet nie chce mi sie pisać, ze jedna to bukietowa a druga to coś tak, coś tam...
|
|
"Z PiS w Lublinie chciałby o kolejną kadencję w Senacie powalczyć kontrowersyjny historyk Ryszard Bender. – To byłby prezent dla Sierakowskiej, bo Bender odstraszy bardziej umiarkowanych wyborców"
Ta, komunistka startująca do senatu "wolnej Polski" nie jest kontrowersyjna, tylko historyk Bender...
|
|
i mamy odpowiedź, dlaczego na Lubelszczyźnie jest jak jest.....
Mogliby w końcu okręgi jednomandatowe wprowadzić, aby nie głosować na "pseudo lokomotywy", które są jak polska kolej...
|
|
Jak patrzę na te facjaty to mi ręce opadają,
szczerze nie potrafiłbym na nikogo oddać głosu, z jednoczesnym przeświadczeniem, że jest ona/on coś w stanie zrobić sensownego dla Polski, woj. lubelskiego i Lublina...
|
|
A brzoza o przekroju pnia około 1 m TO PATYK.
|
|
uwolnijmy Lubelszczyznę od PIS-dzielstwa
|
|
PO PIERWSZE NIE IDĘ GŁOSOWAĆ W TYCH BURACZANYCH PSEUDO WYBORACH, PO DRUGIE JAK WIDZĘ TE SKOMPROMITOWANE RYJE PSEUDO POLITYKÓW, SKOMPROMITOWANYCH CWANIAKÓW I NIEROBÓW,TO MAM OCHOTĘ KAŁASZNIKOWA KUPIĆ I JAK BREVIK ICH ZDJĄĆ SERIĄ!!LUDZIE BEZ AMBICJI,BEZ ŻADNEJ MORALNOŚCI,TACY CO TO PLUJE SIĘ NA NICH I MÓWIĄ,ŻE DESZCZ PADA!!DOPROWADZILI TEN REGION DO RUINY, ROZDALI WSZYSTKO KLECHOWEJ MAFII, Z KTÓRĄ DO KIBLA NAWET CHODZĄ,BY TAM OMAWIAĆ SWE PRZEKRĘTY I JESZCZE BEZCZELNIE SZUKAJĄ JELENI CO NA NICH ZAGŁOSUJĄ!!TFU NA POHYBEL WAM!!JEŚLI JANUSZ PALIKOT BĘDZIE KANDYDOWAŁ TO TYLKO AN NIEGO ZAGŁOSUJĄ A TAK WON ODE MNIE!!
|
|
Plejada nieudacznego oszołomstwa przy korycie ,oby jak najszybciej odeszli w niebyt raczcie sprawić Bogowie
|
|
W artykule jak zwykle nie znalazła się nawet wzmianka o Nowej Prawicy Janusza Korwina-Mikke... ale mam nadzieję, że ludzie mają już dość wyzyskiwania ich i zagłosują właśnie na tę partię.
|
|
nawet DW idzie na łatwizne i pokazuje tylko bande czworga! Precz z betonem politycznym! Głosuję na NOWĄ PRAWICĘ!!!!
|
|
Bo zapominacie kto jest właścicielem gazety i kogo ona zawsze popierała.........
|
|
Chyba - uwolnijmy Lubelszczyzne od PO-pier***i.
|
|
Ciekawe czy jesienią na lubelszczyźnie znowu zakróluje nocna zmiana, fachowcy od prywaty i kolaboracj?
|
|
Panie Marszałku,
czy sprawowanie funkcji Marszałka już Pana znudziło? Czy zrobił Pan wszystko, co Pan planował na tym stanowisku?
Walka o S17 była godna podziwu. Dlaczego nie zrobić czegoś jeszcze dla Lubelszczyzny? A jeśli lobbing na rzecz Lubelszczyzny w Warszawie, to chętnie popatrzę jak Panu idzie.
Ech..
|
|
Potencjalnych kandydatów do Senatu z Lublina przedstawiłem na swoim blogu: tutaj link . Są to nie tylko Bender i Sierakowska.
|
|
Panie Prezesie Kaczyński! Litości! Jaki pożytek Lubelszczyzna miała do tej pory z pani Kruk i pana Michałkiewicza?
|
|
GRADOM JUŻ DZIĘKUJEMY
|
|
tylko pani KRUK nikt tak nie zaprezentuje poglądów pewnego środowiska ona chyba cały czas je prezentuje bo ona zawsze COSTAM COSTAM
|
|
A jaki pozytek z pani Mazurek ma Chełm ? Dla mnie wtopa !!!
|
|
Chyba chciałeś zapytać - jaki pożytek ma Lubelszczyzna z tej całej bandy nieudaczników którzy myślą o własnych d... Dopchali się do żłoba i ciągną jak najwięcej dla siebie, nie myśląc o tym aby zrobić coś pożytecznego dla regionu. Przydałby się ktoś nowy, kto realizowałby wyborcze obietnice... Ale w Polsce i z Kaczką to raczej mało realne |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|