Tępak zawsze czepia się teściowej i wietrzy sensację.
|
|
Padlina
|
|
zenado odejdzź!!!
|
|
"miałeś chamie złoty róg...", tak się kończy brak pokory
|
|
Szła teściowa przez wieś
Pogryzły ją żmije
Żmije pozdychały
A teściowa żyje
Hu! ha!
|
|
To kompletne ZERO jeszcze nepotyczne pcha kogos sobie podnobnego??? Wolalem Leppera od tego blazna.
|
|
... a ta teściowa to "rębna" jest ... bo jak Palikot wystawi ... to ja mogę "rębnąć " ... czemu nie .
|
|
Sprytne - jak przegra wybory (a przegra!!!), będzie mógł zgonić na teściową.
|
|
Palikot popełnił gigantyczny błąd odchodząc z PO. A tymi listami tylko jeszcze bardziej się kompromituje. Widać, że nikt nie chce startować z list jego partyjki. Ludzie o tego rodzaju poglądach, popierający Ruch Palikota zagłosują na Platformę, bo przynajmniej pokazała, że potrafi rządzić. Zresztą nie ma dzisiaj partii konkurencyjnej dla PO, bo i SLD i PiS w czasie swoich rządów dla Lubelszczyzny nie zrobili nic. A PO bije ich na głowę, bo od 2007 roku w województwie zaczęło się wreszcie coś dziać.
|
|
ludzie maja zawsze trudne wybory, to tak samo jak z kalendarzami są trójdzielne i książkowe, ja zawsze kupuje kalendarze od Jacka, sprzedaje je na stronie promnet.pl
|
|
szkoda że tylko teściową a nie żonę i dzieci, byłoby bardzo rodzinnie lepiej przerzućmy się na te kalendarze, prom.net.pl
|
|
Ty pokorny błaźnie - raus do kościólka z dzieckiem niech klecha se po dziecku klecha |
|
Beznadziejny, kretynie wstałeś rano lewą nogą i postanowiłeś zabłysnąć? Ciebie widać ktoś za mocno klepnął i masz sieczkę w głowie. |
|
We Irlandii wieki temu klepnął mnie klecha Kościoła Katoli i myślę że dalej klepie inne dzieci- można rzec że nawet pier..li!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|