zima bedzie sroga i mroźna na lubelszczyźnie (kara od pana boga za głosowanie)
|
|
Ja również jestem alkoholikiem i piję w pracy. Proszę głosujcie na mnie, bo potrafię coś tam coś, wiec jestem dobrym specjalistą od wszystkiego
|
|
Wynik nie dziwi!W '80-tym,'89-tym i 2004-tym też gawiedź uwierzała w idiotyzmy.Co z tego wynikło?-wszyscy widzą!ALE TRWAJ WIERNIE GAWIEDZI W SWOJEJ GŁUPOCIE I NARZEKAJ ZAWSZE,JAK TO CI ŹLE!!!!!
|
|
LUDZIE CHCECIE GŁOSWAC NA KRUK?? ŻENADA!! ALE W LUBLINIE JEST CIEMNOGRÓD
|
|
i tak zawsze będziemy Polską b,najbiedniejszym regionem w którym nie wychodzi nic.kiedy wreszcie niektórzy zrozumieją ze tam gdzie PIS tam bieda
|
|
Lepsza zje..ana córa Koryntu niż M(ACZUGA) KULKI!
Kulka - globulka i wiadomo co Grecja chce dać Polsce! zabezpieczenie przydrożnej córy Koryntu oślinionej przez Kulkę- globulkę! Tfu, eeeee...!!!
|
|
Lubelszczyzno oprzytomnij. Jak Pani alkoholiczka, pierwsza dama coś tam , coś tam, może wygrywać w woj. lubelskim..... Jak już chcecie głosować na ten swój PIS to macie tam przecież innych porządnych ludzi. Ale nie tego KRUKA!!!!!!
|
|
Będzie sroga dla tych co chcą głosowć na PO
|
|
kruk, gąsior-marek buhahaha.... jacy wybory tacy kandydaci
|
|
Pięknie
|
|
a ja zagłosuję na Muchę!
|
|
Lublinianie = samounicestwianie
Jak mozna głosowac na Pis który podaje na swojej stronie:
- że drogi na ściane wschodniej będa robiona na szarym końcu
- który wprowadził za swoich rządów niekrzystny podział kasy na szpitale (najmniej dla najbiedniejszych)
- jarek chciał nasza boganke łączyć z bankrutem z kozienic (chodziło o to by zablokować w łęcznej budowe konkurencyjnej eklektrowni)
- pis wszystko blokuje w radzie miasta
Mozna nie chcieć PO czy innej parti ale jak mozna sie tak samounicestwiać...???
Rzeszów dostał od pisu autostrade i droge kolejowa kraków-rzeszów co dostał lublin?? FIGĘ Z MAKIEKIM!!!!!!!
|
|
Czy nikogo nie przeraża pani cos tam coś tam ? Przecież widzieliśmy ją narabaną w Sejmie??? I chcecie kogoś takiego??? Żenujące do kwadratu
|
|
http://www.polskawita.pl/?pwid=66499ebf4a52452e91b2195697cd9445
|
|
Ludzie opamiętajcie się.PIS nigdy dla tego regionu nie zrobi nic,jedynie nakradną dla siebie.Posłuchajcie co mówi Janusz Korwin-Mikke.Ten człowiek pzynajmniej nie kłamie i mówi do rzeczy a nie obiecuje gruszki na wierzbie!.Znowu przez 4 lata Lubelszczyzna albo się cofnie albo bedzie stała w miejscu bo KLER będzie rządził!!
|
|
Oj tam oj tam, już jej kac minął możecie śmiało głosować. |
|
DO ROZSĄDNYCH!!! POWSTAŃCIE Z KOLAN I OLEJCIE WYBORY!!!POKAŻCIE ,ŻE MACIE HONOR JAKO PRAWDZIWI PATRIOCI!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
DO ROZSĄDNYCH!!! POWSTAŃCIE Z KOLAN I OLEJCIE WYBORY!!!POKAŻCIE ,ŻE MACIE HONOR JAKO PRAWDZIWI PATRIOCI!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ale ci ludzie naiwni... na bukietową chcą oddać głos a ona trzech zdań stylistycznie i gramatycznie złożyć nie potrafi...
|
|
Chcesz czuć się po wyborach przegramym??? Głosuj na PIS !!
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|