Wynocha Pisowcy z lubartowskiego ratusza. Ziejecie nienawiścią co doskonale odzwierciedlają Wasze bilbordy i hasła na nich... społeczeństwo miast przejrzał na oczy dzieki Bogu!!!!!
|
|
Brawo Krzysztof!
|
|
Brawo Prezes Jacek Tomasiak!
|
|
PiS niszczy się samo tak jak samo zniszczyło się PO, tylko czekac... najważniejsze jest tylko jedno, żeby PO pod żadna inną postacia do Polski nie wróciło
|
|
Pis to syf
|
|
Brawo Jacku Tomasiaku a teraz rzadz dobrze miastem
|
|
Gratulacje dla nowego Burmistrza: )
|
|
Brawo mieszkańcy Lubartowa. Bardzo dobry wybór.
|
|
Gdzie PiS wysle wojewodę tam przegrywa. Powinni go teraz zrobić marszałkiem, a za 5 lat nie będzie PiS na Lubelszczyźnie
|
|
Gratulacje i brawo, brawo, brawo...
|
|
Wspaniały NOWY BURMISTRZ.
Gratulacjeeeeeee
|
|
4listopada 2018 w Lubartowie,komuna wróciła.
|
|
Czekamy na czystki Panie Prezydencie.Gonić pisiory z każdego możliwego stołka na bruk
|
|
Brawo teraz już nic nie będzie w tym zapyziałym mieście oprócz ważnych spraw spółdzielni. Czekamy dwa lata i referendum za odwołaniem marionetki
|
|
Beznadzieja nie byłem za żadnym z kandydatów (bo mój odpadł w pierwszej turze) ale nie wiedziałem że Lubartów jest aż tak zacofany by na PSL ukryty głosować
|
|
Zmiana na stołku burmistrza w Lubartowie była konieczna.Żadna władza nie trwa wiecznie. Poczekajmy na efekty tej zmiany. Mam nadzieję, że Pan Krzysztof Paśnik będzie samodzielnie podejmował decyzje dla dobra mieszkańców nie dzieląc ich na lepszych i gorszych. Niie będzie tez patrzał przez pryzmat przynalezności partyjnej jak poprzednik, dla którego znaczek partyjny był nieraz ważniejszy niż człowiek. Chcę w to wierzyć, choć też przekonywłam się już jak władza działa destrukcyjnie na człowieka. Niejeden stracił przez to honor, przyzwoitość, szacunek, przyjaciół, a zyskał tylko mamonę i zwodnicze poczucie władzy. Niech Pan Paśnik bierze dobre przykłady z wielkich dobrych ludzi i takimi się otacza, a strzeże się pochlebców i cwaniaków. Wtedy dużo dobra można zrobić dla ludzi i dla miasta. Na to liczę i życzę powodzenia w nowej odpowiedzialnej roli. Umarł król, niech żyje król.
|
|
mój kolega już dawno mówił o tym, że PSL powinno się zmienić. Z betonu wyjść w stronę młodych ludzi. Mimo że był prezesem koła w Lubartowie mało kto go słuchał. No i skończyło się to tak jak się skończyło. A mądry był człowiek. Szkoda, wiele dobrego zrobił , a nie ma go dziś w PSL. pozdrowienia dla Mariusza
|
|
Tu nie było dobrego wyboru, bo jak można wybierać między dwoma tragicznymi ugrupowaniami? PiS i PSL. Nie wiadomo co gorsze..
|
|
PO i PSL to jedna banda rządzili 8 lat, nic dla ludzi dobrego nie zrobili, bogacili się tylko ci co byli u żłoba. TUSEK nie wiedział gdzie jego syn pracuje, nie zdziwiłabym się gdyby Amber Gold to byli Niemcy - okradali Polaków mieli przyzwolenie od Tuska. Karierowicz sprzedał Polskę za stanowisko w UE. Wolę PiS niż zdrajców PO i PSL, ZDRAJCY POLSKI siedzą w Brukseli i szkalują Polskę - to są POLACY?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|