Czyli co w Nałęczowie dalej jak w lesie ?
|
|
No to polegliśmy.
Ulegliśmy marketingowym trikom i obietnicom bez pokrycia.
Działaj.
My sie pośmiejemy.
|
|
Wszystko zależy od pierwszego okręgu ( największego) ***s://wybory2018.pkw.gov.pl/pl/geografia/061408#general_stat
Jeszcze OKW Nie powiedziała ostatniego słowa
|
|
„Śrubokręt” wygrał, na zastępcę proponuję „młotek” i mamy warsztat w komplecie.
Kampanijne pustosłowie czas zacząć realizować...
|
|
Burmistrzem Nałęczowa świetny żart ! Może okolicznych wsiurów co na niego głosowały czytaj: Czesławic i Sadurek. Nałęczów w dużej mierze nie dał się omanić śrubokrętowi.
|
|
I co wam się w poprzednim nie podobało była by druga tura przyzwoita brak zmian albo dobra zmiana
|
|
Niech pan Pardyka spojrzy na statystyki i podziękuje wiejskim wyborcom nowym chodnikiem !
Bo Nałęczów dał mu niewielkie zaufanie :)
|
|
Żenada
Burmistrz.....Sadurek
|
|
Zastał Nałęczów sprzedany, zostawił zrujnowany.
|
|
a stary burmistrz co niby zrobił dla Nałęczowa,dwie kadencjie i nic
|
|
Dokładnie "mieszkaniec" dajmy się popisać panu Wiesławowi a potem ocenimy. 8 lat kadencji ćwieka i tylko jedna nowa droga na wsi to była żenada
|
|
Czy ja dobrze widzę? Pardyka wygrał 3 głosami? Takie info z pkw.
|
|
A to już policzyli ponownie? Była różnica 3 głosów przecież. Więc Po ponownym przeliczeniu różnica jest 3 głosy.Dziennik Wschodni jak zwykle mało obiektywnie.
|
|
Centrum fitness Cisy, wszystkie drogi zrobione, mega uzdrowisko, rewitalizacja centrum, ścieżki rowerowe, chodniki, kino letnie, wodociągi, kanalizacje...... i jeszcze 2-gie tyle.
A to wszystko zrobi .... Wieslaw Pardyka, nowy Burmistrz Nałęczowa.
Juz dzis wiem ze to były czcze obietnice. Wygrał, ale Naleczow niestety nie.
|
|
Brawo Wiesiu skończy się ta klika.
|
|
Wow! Faktycznie kampania była ostra. Jeszcze W. Pardyka nie został burmistrzem, jak strona przeciwna już uruchamia fale nienawiści. A przecież Nałęczów nie jest mój, twój, tylko nasz i warto wspólnie o niego zadbać. Szkoda, ze W. Jarosiński na debatę się nie zdecydował, wtedy można byłoby porównać obietnice obu panów i zobaczyć, jak o nasz Nałęczów potrafią walczyć.
|
|
Wiesio, moj drogi Wiesio, czas w Nałęczowie zrobić drugie Druskienniki, albo inne uzdrowisko zza Buga. Od dzisiaj w Nałęczowie bedzie zylo sie lepiej!!!
|
|
Ta klika trwać będzie dalej. Pretensje o to, że wygrał to trzeba mieć do mieszkańców, którzy nie głosowali a nie do tych, którzy swój głos oddali jaki by nie był.
|
|
Nie wiem ale czy tylko Nałęczów jest w Gminie??? Śmieszne chodniki??? A co na wsi trzeba chodzić rowami???
|
|
Pan Ćwiek był 3 kadencje burmistrzem a nie 2
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|