Michał Litwiniuk (KO) nowym prezydentem Białej Podlaskiej!!!
|
|
Brawo!!!
|
|
typowy wyborca P0-zsl - głosuje na zsl-p0 ale 500+ biore bo mi sie należy !!
|
|
Nie ważne co będzie... będzie Pan dla nas wszystkich Wspaniałym Człowiekim, Prezydentem z którym dorastaliśmy my i Miasto. Nigdy tego nikt nie zapomni. Zbudował Pan Miasto, którego inni nam zazdroszczą i tego nikt Panu nie odbierze.
|
|
No to macie masażystę Prezydenta wstyd na cala Polskę... napewno usprawni wszystko najpier bedzie sie uczył kilka lat. Ciekawie co z klientami co masował? Bede przychodzic o urzedu na masaże?
|
|
Eeee co to jest 1.4tys głosów jak jeszcze z 8 komisji wyników nie ma
|
|
@bez honoru,
Z moich pieniędzy te 500+ jest sponsorowane i ja mówię ze każdemu się należy. Ciągnąć dalej i wplatając logikę, niestety wyborcy PO statystycznie więcej wpłacają w podatkach od pisobiedy, wiec jeśli ktoś ma mieć wpływ to raczej oni. Ale ze komunistyczne czasy nastały to wydaje się nieswoje pieniądze i jeszcze odmawia do nich prawa tym, którym się je odebralo
|
|
Cyganów pogoni
|
|
Brawo Panie Pawle :)
|
|
Pysznie! Wreszcie przegrał bezwstydny dziadek, który okresem panowania przebił Saddama Hussajna. Skończył 10 lat za późno.
|
|
Jacek Pustelnik burmistrzem Kiejmastek
|
|
Jakiego masażystę? hehehe
|
|
No to macie masażystę Prezydenta wstyd na cala Polskę... napewno usprawni wszystko najpier bedzie sie uczył kilka lat. Ciekawie co z klientami co masował? Bede przychodzic o urzedu na masaże?Co za różnica, kto jaki wykonuje zawód? Żadna praca nie hańbi. Co to za zawód inżynier budownictwa lądowego zrobiony w głębokim PRL ? |
|
Nie ważne co będzie... będzie Pan dla nas wszystkich Wspaniałym Człowiekim, Prezydentem z którym dorastaliśmy my i Miasto. Nigdy tego nikt nie zapomni. Zbudował Pan Miasto, którego inni nam zazdroszczą i tego nikt Panu nie odbierze.hahaha odstaw psychotropy |
|
przydalby ci sie masaz mozgu
|
|
Lewatywa (łac. enema) – zabieg medyczny polegający na wlewaniu przez odbyt płynu do jelita grubego w celu usunięcia mas kałowych. W medycynie lewatywy znajdują zastosowanie jako: leczenie zaparć, wobec nieskuteczności innych metod.
|
|
Myślę, że jeśli wygra Maj to Grobel wprowadzi Maja w arkana sztuki rządzenia Puławami, żeby młody niczego nie popsuł i żeby zrobił to co zamierzał.
|
|
Myślę, że jeśli wygra Maj to Grobel wprowadzi Maja w arkana sztuki rządzenia Puławami, żeby młody niczego nie popsuł i żeby zrobił to co zamierzał.No no z.fotela wiceprezydenta razem z woojcikowo |
|
Dziadki od grobla już minusują. Kliknijcie ALT F4 wtedy dacie nieograniczoną ilośc ocen.
|
|
Odbyt (łac. anus) – w anatomii końcowy otwór przewodu pokarmowego. Odbyt zamykany jest przez wieniec silnych, okrężnych mięśni tworzących zwieracz odbytu (rozróżnia się zwieracz wewnętrzny odbytu i zwieracz zewnętrzny odbytu ). Podstawową funkcją odbytu jest opróżnianie przewodu pokarmowego z kału w procesie defekacji.
|
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|