Urzekła mnie twoja historia.
|
|
PIS jest w odwrocie, pokazują to wyniki w Polsce Wschodniej. Truskolaski z PO w Białymstoku wygrał 4 raz, ale pierwszy raz z pierwszej turze, będzie miał równiez większośc w radzie miasta, gdzie PIS miał od 2014r przewagę. W Lublinie Żuk wygrywa 2 raz z rzędu w pierwszej turze, ale dotychczas miał przewagę tylko jednego radnego. Wczoraj był pogrom PIS w radzie miasta .
|
|
Mieszkańcy Lublina jak zawsze muszą się ośmieszyć na cały kraj
|
|
Ależ ma Pan radochę p. Wiejak. Szampana Pan otwórz!
|
|
Lubelskie najbiedniejszym regionem UE po 8 latach rządów Żuka. Mamy nadzieję na kontynuację. Byle nie rządził PIS. To może przeciwnicy PiS-u nie bierzcie 500+, 300+, bo posądzą was o obłudę. A może jesteście obłudni?
|
|
Panie Krzysztofie, a zna Pan wyniki wyborów do sejmiku. Na Lubelszczyźnie wdrażana jest taktyka na zwycięstwo za rok. Duże miasta nic nie znaczą a prowincja wygra wybory dla PiS.
|
|
P. SylwesterTułajew tak naprawde to wcale nie chciał zostać PM Lublina z co namniej dwóch powodów. 1-szy na stanowisku prezydenta to niestety trza się narobić, nalatać ciągle jesteś na świeczniku, byle łepek będzie mógł Ci obrzucić blotem i zarzucić niegospodarność czy działanie wbrew jakieś tam ustawie i to wszsytko za mniejszą kasę niż za bycie posłem - a p. Tułajew jest nim. Po 2-gie p. Tułajew świadomy jest swojego poparcia w Lublinie i zakłada w ciemno z dużym prawdopodobiństwem żę w kolejnej kadncji będzi dalej posłem a wtedy patrz pkt 1. :) Do wyborów do sejmu 2 lata + 4 lata kolejnj kadencji razem 6 lat spokojnej dobrze płatnej roboty. Kolejne wybory na PM za 5 lat wiec nie wykluczone że w kololejnych będzie walczył jak stado hien - wszsyko zależy jak mocny będzie PIS i jakie będą szanse na kolejną już (tzn 3 ) kadencję bycia posłem. To mój komentarz i ocena sytuacji :)
|
|
Lubelskie najbiedniejszym regionem UE po 8 latach rządów Żuka. Mamy nadzieję na kontynuację. Byle nie rządził PIS. To może przeciwnicy PiS-u nie bierzcie 500+, 300+, bo posądzą was o obłudę. A może jesteście obłudni?Im więcej minusów, tym bardziej wiem, że mam rację i wy to wiecie. |
|
60 proc. wyborców uznało, że dotychczasowe, 8-letnie dokonania Żuka są dla nich na tyle istotne i zauważalne” Zwłaszcza gdy budowany wieżowiec przy Pl. Teatralnym osiągnie 50 m wysokości. I co ten wieżowiec doda do kapitału miasta? Skoro w obowiązującym programem ochrony śródmieścia Lublina ograniczono wysokość budowanych na tym obszarze budynków do 4-5 kondygnacji, a wybudowane już „mini” PRL wieżowce uznano za zło, które nie powinno się powtórzyć – każdy może się przekonać, ile urody dodają te wieżowce patrząc na śródmieście z tarasów CSK, wieżowiec przy Karłowicza przesłania całą sylwetkę starego miasta. Za rok mieszkańcy Al. Racławickich i Lipowej zauważą, jak zmieniły się ich ulice. Zielone aleje będą wyglądały jak Unickiego, a na Lipowej pozostaną 4 drzewa na skwerze Bartoszewskiego. Takie osiągnięcia będą potomni kojarzyli z 20 latami rządów prezydenta Żuka.
|
|
Żuk to przestarzała konstrukcja . Podobnie jak trabant czy zaporożec. Świat ucieka do przodu. Mieszkańcy Lublina zdecydowali, że nie chcą żyć lepiej. Wasz wybór.
|
|
No i wybrano mniejsze zło...
|
|
Będzie zlecenie na obsługę medialną "ratusza", który dzięki wsparciu lokalnych mediów ma tego samego, który już wcześniej nie szczędził publicznego grosza na prywatne dzienniki.
|
|
Od kilku godzin napływają niepokojące doniesienia o wyjęciu z urn wyborczych większej liczby kart, niż było w ogóle uprawnionych do głosowania. Wyjaśnień w tej sprawie domagali się obecni na konferencji PKW dziennikarze.
|
|
....wynik wyborów był oczywiście przewidywalny tym bardziej, że ow Tułajew z mentalnością wiejskiego ministranta i leniuch po prostu nie nadaje się do pracy. A poparcie (coś tam coś tam) posłanki nawet, jeśli była tym razem trzeźwa raczej głosów nie przysporzy!
|
|
Panie Krzysztofie, a zna Pan wyniki wyborów do sejmiku. Na Lubelszczyźnie wdrażana jest taktyka na zwycięstwo za rok. Duże miasta nic nie znaczą a prowincja wygra wybory dla PiS.Taaaa, pislam wygrał wybory do sejmików tyle, że rządzić nie będzie, będzie to robić koalicja PO i PSL. Rzeczywiście jest powód do radości :))) Gratulę zatrem zwycięstwa pisiorki ...buhahahahahaha :P |
|
"spychając PiS na następne 5 lat do opozycji" o to niczym Putin, PO juz 5 lat kadencje wprowadzilo w Lublinie?
|
|
chyba nie do końca masz rację )))
|
|
"spychając PiS na następne 5 lat do opozycji" o to niczym Putin, PO juz 5 lat kadencje wprowadzilo w Lublinie?To nie PO tylko PiS wprowadziło 5 letnie kadencje (patrz znowelizowany kodeks wyborczy). W Lublinie też, bo Lublin w Polsce leży. PS. Mentalnie Putin bliższy do PiS niż PO |
|
Ciekawe jak "dzielny Żuk " zrealizuje wszystkie obietnice ah zapomniałem znów zadłuży Lublin , a wiejskie kmioty będą się cieszyć że coś robi
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|