Pomijając kompetencje które są oczywiste wybór jest prosty tylko Łuczywek zapewni stabilizację i rozwój gminy. Jest niezależny i nieuwikłany w lokalne układy. Łowczak tylko zantagonizuje gminę i podsyci konflikty.
|
|
"Najlepszy Wybór" S. Łowczaka to najgorszy wybór z możliwych mam nadzieję, że zwycięży rozsądek i "Przyjazna i Aktywna Gmina" L. łuczywka.
|
|
No z tymi kompetencjami to krucho coś u pana Łowczaka. Dyrektor Domu Kultury ze średnim wykształceniem. Ładnie Rozwałka ludzi zatrudniał.
|
|
Jakby łowczak wygrał to pierwszą jego inwestycją byłoby podniesienie dzrzwi bo zaczepiałby o futrynę zadartą głową. Już i tak zadziera nosa on i cała jego rodzina, a jakby miał wygrać to dopiero by się nosił. Następna decyzja to zmiana nazwy gminy na Łowczakowo Opolskie herbu Zadarty Nos.
|
|
Szanuję pana Łowczaka ale gdy wygra wybory to i tak nie będzie rządził. Bo rządzić będą panie Opolskie. A już rozdawanie ciasta na ulicach Markuszowa przez panie Opolskie uzmysławia że panu Łowczakowi pali się grunt pod nogami i desperacko szukają głosów. Pan Łowczak był u mnie zostawić ulotkę... Nie słyszałem od niego ani słowa o tym co dobrego zamierza zrobić w gminie by było nam lepiej. Zamiast tego słyszałem tylko personalne ataki... A nie tego oczekuje od przyszłego wójta więc mój głos na Łuczywka który nie siedzi w tutejszych sitwach.
|
|
Jeżeli Łowczak wygra, to sądzę by zwiększyć liczbę członków rodziny w gminie na zastępcę wójta pójdzie jakis członek rodziny. Czemu nie, skoro w GOPS jest już szwagierka... Mam nadzieję, że ludzie nie będą wspierać "rodzinnego biznesu" którym może stać się nasza gmina. Poza tym jako dyrektor GOK ma zerowe pojęcie o zarządzaniu gminą. Uważam, że zdecydowanie lepszym (z wiedzą i doświadczeniem) kandydatem jest Łuczywek.
|
|
Rodzina Opolskich jest dość liczna to i stołków potrzeba sporo. Dyrektor GOK-u i Kierownik GOPS-u to za mało. Trzba jeszcze wójta, dyrektora szkoły, dyrektora przedszkola i kierownika SPZOZ-u. Dopiero wtedy będzie komplet. Prywata.
|
|
Jakby wygrał Łowczak to zastanawiam się z kim może się dogadać aby bez konfliktów kierować gminą. Myślę że zdolności koalicyjne Pana Łowczaka są zerowe. Będą to zmarnowane kolejne lata dla naszej gminy.
|
|
bez wykształcenia, bez doświadczenia w pracy w samorządzie, obiecujący bezsensowne rzeczy - wójt obiecuje ginekologa!!?, konfliktowy i kłamliwy... brawo za odwagę panie Łowczak
|
|
Jeżeli komuś się wydaje że Łuczywek jest z poza układu to się myli jego wymyśliła pani sekretarz i po cichu wspiera.
Jak ktoś się łudzi że będzie wymiana kadry to będzie rozczarowany, ale pojawi się nazwisko Tomaszewski.
|
|
Bzdury pleciesz markuszowiak. To lepiej będzie jak Łowczak swoimi się obsadzi? Obejrzyj sobie galerie zdjęć Łowczaka z jakiejkolwiek imprezy gminnej czy reprezentowania na zewnątrz gminy. Praktycznie zdjęcia pokazują Łowczaka teściową, obydwie szwagierki, syna, córkę czasem żonę i dalszych krewnych. Mam wrażenie, że cokolwiek by nie organizował to organizuje imprezę rodzinną. Czy gmina też ma być w ten sposób rodzinna jak ktoś wcześniej określił ŁOWCZAKOWO OPOLSKIE.
|
|
Idzie zima a antek topnieje.
|
|
Kto to jest antek?
|
|
Wykształcenie, obycie, doswiadczenie zawodowe, umiejętność rozmowy z każdym, elastyczność w działaniu. Tylko Łuczywek.
|
|
bojówka łesia
|
|
Do markuszowiaka - na tym właśnie polegała cała kampania Lowczaka - a po przypisywal Łuczywkowi związek z Barwinskim a to z Panią sekretarz a teraz z Tomaszewskim... Tylko atak i pomowienia ale widać inaczej nie potrafi...
|
|
Zobaczysz za rok lub dwa że nic się niezmieni oni są dogadani.
|
|
Łowczak jako Dyrektor DK w Mkw. bardziej promuje siebie niż Markuszów. DLACZEGO nie ma na Facebooku fanpega "GKS w Markuszowie" tylko udostępnia wszystko z prywatnego konta, jakby był sponsorem tych wydarzeń? MAM nadzieję , że nowy wójt Leszek Łuczywek szybko to zmieni.
|
|
"GDK w Markuszowie" a nie prywata i granie na siebie
|
|
Bożena noga do góry po siedmiu latach gorszych przyjdzie siedem dobrych.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|